Skip to content
Binnendeuren passend bij iedere interieurstijl

Zoveel interieurstijlen, zoveel wensen en zoveel verschillende soorten binnendeuren. Binnendeuren zijn een belangrijk onderdeel van het interieur. Maar wat is nou de juiste keuze voor iedere interieurstijl? Bij Meijvogel Hout hebben wij een aantal binnendeuren op een rijtje gezet en daaraan de meest toonaangevende interieurstijlen gekoppeld.

Industriële binnendeuren

Zodra ‘industrieel’ de laatste interieurtrends overnam, kwamen daar ook de staallook deuren om te hoek kijken. Sindsdien zijn de staallook deuren niet meer weg te denken, zeker de zwarte staallook deuren niet. De industriële binnendeuren zijn verkrijgbaar in reguliere binnendeuren, maar ook als schuifdeuren. En dat alles natuurlijk volledig op maat.

Moderne binnendeuren

Naast dat staallook deuren goed aansluiten bij een industrieel interieur, passen ze ook heel mooi in een modern interieur. U kunt kiezen voor de standaard zwarte staallook deuren, maar écht modern zijn de unieke taatsdeuren. Deze deuren zijn een echte eyecatcher in huis en passen.

Binnendeuren passend bij iedere interieurstijl

Landelijke binnendeuren

Wie landelijk zegt, zegt hout. Hout kan niet ontbreken in een landelijk interieur. Houten binnendeuren zijn dan ook een veel gemaakte keuze voor het interieur. Van lichte houtsoorten tot zeer donkere tinten hout. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker de witte binnendeuren met klassieke lijsten terug in het landelijke interieur. Een moderne twist op de landelijke interieurstijl.

Belangrijk om te onthouden: Deurbeslag is sfeerbepalend bij iedere binnendeur.

Minimalistische binnendeuren

Clean, rustig en licht. Een aantal termen die aansluiten bij de minimalistische interieurstijl. De ultieme minimalistische binnendeuren zijn deuren volledig van glas of standaard, witte binnendeuren. Heeft u een kleine ruimte die is afgesloten met een binnendeur? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een glazen deur. Zo vloeien de ruimtes mooi in elkaar over en oogt het nog wel minimalistisch.

Binnendeuren van Meijvogel Hout

In onze collectie hebben wij diverse binnendeuren, passend bij iedere interieurstijl en uw wensen. Onze deurencollectie ervaren? Dat kan in onze showroom in Katwijk. Maak direct een afspraak door te bellen naar 071 – 407 46 05 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl. Dan zien wij u hopelijk snel!

Back To Top