Skip to content
Inspiratie: lichte vloeren

Zoveel opties, zoveel trends, zoveel inspiratie… Vloeren maken een belangrijk onderdeel uit van het interieur en dat merken we zeker qua interieurtrends of nieuws rondom het interieur. Er is iedere maand wel weer iets nieuws. Van collecties tot trends. Daarom inspireren wij u graag door een opkomende interieurtrend uit te lichten, namelijk lichte vloeren.

Neutraal getinte vloeren

De interieurtrend van neutrale, beige tinten zet zich steeds verder door in het interieur. Van muurkleuren tot meubels en nu zijn de vloeren aan de beurt. De zachte kleuren zorgen voor rust in huis en daarom zijn deze nu zo in trek. Ook de vloeren moeten eraan geloven. Van lichte houttinten tot volledig, onbehandelde vloeren. De neutrale vloeren zijn helemaal terug!

Soorten vloeren

In onze vloerenstudio voeren wij een volledig assortiment vloeren, zoals:

  • PVC vloer
  • Houtdecoren vloer
  • Steendecoren vloer
  • Parketvloer
  • Massief eiken houten vloer

Nieuw: vtwonen PVC vloeren collectie

De vloeren uit de collectie van vtwonen zijn verkrijgbaar in allerlei decors en patronen in diverse kleuren. Daarnaast beschikken de PVC vloeren over een realistische structuur, mooi patroon en matte finish. Hierdoor krijgen de vloeren tot in detail het uiterlijk van écht hout. Lees hier meer over de vtwonen collectie.

Inspiratie: lichte vloeren

Zo komt de lichte vloer het best tot z’n recht

Er zijn diverse keuzes te maken als u voor een lichte vloer wil gaan. Naast het materiaal is ook de legwijze zeer van belang. Als u kiest voor een lichte vloer, wilt u natuurlijk dat deze op een manier gelegd wordt zodat de vloer het best tot z’n recht komt. Een aantal populaire opties zijn de visgraat vloer of Hongaarse punt. Deze klassieke manieren zijn zeer trendy. Nóg meer rust in huis creëren? Kies er dan voor om de vloer op de traditionele wijze te leggen.

En heel belangrijk: Hoe minder knoesten in de vloer, hoe rustiger.

Lichte vloeren van Meijvogel Hout

In onze showroom in Katwijk heeft u de mogelijkheid om stalen van alle lichte vloeren te bekijken. Daarnaast adviseren wij u natuurlijk graag over uw perfecte lichte vloer. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 071-4074605 of door een e-mail te sturen naar: info@meijvogelhout.nl. Tot snel in onze showroom!

Back To Top