Skip to content
Buitendeuren deurbeslag

Bij een eerste blik valt er vrijwel direct iets op… de buitendeuren! Tuindeuren, balkondeuren, terrasdeuren en achterdeuren. U wilt natuurlijk dat uw huis er stijlvol uitziet, maar ook goed beveiligd is tegen inbrekers. Inbrekers komen namelijk vaak binnen via ramen of deuren. Creëer een veilig gevoel in uw eigen woning met stijlvolle buitendeuren en bijpassend deurbeslag van Meijvogel Hout.

Buitendeuren vervangen

Wat is de stijl van uw woning en wilt u de buitendeuren hierbij aansluiten? Buitendeuren zijn verkrijgbaar in vrijwel alle soorten en maten. Zo zijn er landelijke buitendeuren, maar ook industriële buitendeuren. Voor iedere interieurstijl is wel een passende buitendeur te vinden. Daarnaast zijn alle deuren in ons assortiment voorzien van producten met het moderne PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) en SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen) gecertificeerde meerpuntssluitingen. Hiermee creëert u niet alleen een prachtig visitekaartje van uw huis, maar zorgt u dat ook het uw huis zo goed mogelijk beveiligd is. Ook zijn deze gecertificeerde deuren volgens de strenge KOMO-richtlijnen geproduceerd.

Deurbeslag

Een deur zonder deurbeslag is natuurlijk helemaal niet af. Daarom is deurbeslag ook van groot belang. Maar wat verstaan we eigenlijk onder deurbeslag? Huisnummers, brievenbussen, hang- en sluitwerk en het montagemateriaal. Ook uit het deurbeslag heeft u een grote keuze aangezien wij een breed assortiment deurbeslag aanbieden. Deurbeslag heeft een grote invloed op de uitstraling van uw buitendeur. Gaat u voor het trendy zwarte deurbeslag, moderne messing deurbeslag of voor het klassieke rvs-deurbeslag?

Buitendeuren en deurbeslag collectie van Meijvogel Hout

Heeft u al helemaal in gedachten wat de uitstraling van uw huis moet zijn, maar weet u niet waar u moet beginnen? Maak een afspraak en dan bespreken wij graag alle mogelijkheden met u. In onze showroom kunt u ook inspiratie opdoen door onze deuren en deurbeslag collectie te bekijken. Het doel is natuurlijk om uw huis een stijlvol uiterlijk te geven, maar moet ook zorgen dat u een veilig gevoel heeft in uw eigen huis.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });