Skip to content
Aluminium schuifdeuren

Binnendeuren zijn er in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een klassieke, dichte binnendeur of juist een moderne, stalen deur: met onze uitgebreide binnendeurencollectie is er voor iedere interieurstijl een passende deur te vinden, zoals aluminium schuifdeuren!

Populaire binnendeuren

Momenteel is een populaire keuze de staallook binnendeur. Voorheen was de staallook binnendeur alleen verkrijgbaar in de zwarte kleur, maar inmiddels is brons dé kleur. Waar de zwarte deuren zorgen voor een moderne look hebben de bronzen deuren juist een warme ondertoon.

Naast verschillende looks is ook de keuze te maken voor een bepaalde soort deur. Van taatsdeur tot schuifdeur. Schuifdeuren zijn ideaal om ruimte te besparen. Kies voor een glazen schuifdeur als u ook wilt genieten van het licht uit de andere ruimte. Wilt u meer privacy? Ga dan voor een dichte schuifdeur.

Afscheidingswand creëren met binnendeuren

Binnendeuren zijn ook te gebruiken als afscheidingswand in de woning. Zo hebben wij in deze woning (zie foto) een staallook schuifpui geplaatst. Doordat het schuifsysteem direct aan het plafond is bevestigd, heeft de afscheidingswand een strakke afwerking. Ook zijn er op deze manier geen rails op de vloer nodig. De moderne staallook wand past mooi bij de stijl van het interieur en zorgt er alsnog voor dat er voldoende licht in de woning komt.

Deuren van Meijvogel Hout

Zijn de deuren in uw huis toe aan vervanging? Of bent u nog op zoek naar de juiste binnendeuren in uw nieuwbouwwoning? Plan dan direct een afspraak in. Wij kijken graag met u naar alle opties voor deuren in en rondom uw woning. Stuur een e-mail naar info@meijvogelhout.nl of bel 071-4074605. Hopelijk mogen wij u binnenkort ontvangen in onze showroom in Katwijk.

Back To Top