Skip to content
Drie vloeren voor in de keuken

Een huis heeft diverse ruimtes die van allerlei gemakken voorzien zijn, waaronder een vloer. Door alle opties kan het maken van een keuze voor de vloer in de keuken lastig zijn. Daarom hebben wij drie vloeren op een rijtje gezet welke mooi te gebruiken zijn in de keuken!

1. Industriële vloer

Bij een industrieel geïnspireerd interieur is de keuze voor een betonlook vloer al snel gemaakt. De vloer heeft een subtiel werkje waardoor het lijkt op een ‘echte’ betonnen vloer. Zodra er in het interieur gebruik is gemaakt van deze vloer, is het logisch om deze ook door te trekken naar de keuken. Een industriële vloer kan gerealiseerd worden door middel van tegels, maar ook met laminaat of een PVC-vloer met betonlook print. Perfect om te gebruiken in de keuken! Bij een betonnen vloer trekken eventuele vlekken namelijk in de vloer. Hier hoeft u zich bij laminaat en PVC geen zorgen over te maken.

2. Tegelvloer

Ga voor een unieke uitstraling van de keuken door hier voor een andere vloer te kiezen dan is gebruikt in de woonkamer. Bijvoorbeeld tegels! Tegels met bijvoorbeeld een marmerlook zijn niet alleen voor de badkamer of het toilet. Deze kunnen ook worden toegepast in de keuken. Een zeer populaire keuze op dit moment.

3. PVC-vloer

Een duurzame vloer in de keuken? Kies dan voor een PVC-vloer! Een PVC-vloer gaat lang mee, is makkelijk te onderhouden en eenvoudig te reinigen. Een aantal voordelen waardoor de PVC-vloer aantrekkelijk is om te overwegen voor de keuken. Doordat de vloer verkrijgbaar is in diverse stijl en op meerdere manieren gelegd kan worden, voelt het bijna als een ‘echte’ houten vloer!

Vloeren van Meijvogel Hout

Nog niet helemaal zeker van uw keuze of bent u op zoek naar een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak om onze vloerenstudio in Katwijk te bezoeken. Hier heeft u de mogelijkheid om alle vloeren te bekijken en ervaren. Daarnaast voorzien wij u graag van een passend advies op basis van uw wensen. Maak een afspraak door te bellen naar 071-4074605 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl.

Back To Top