Skip to content
Trend: zwarte taatsdeuren

Binnendeuren worden vaak vergeten in huis, maar bij vervanging maken ze toch een groot verschil in de ruimte. Populaire binnendeuren van dit moment zijn zwarte taatsdeuren. Maar waarom zijn specifiek deze binnendeuren zo geliefd? Wij vertellen u graag alles over taatsdeuren!

Taatsdeuren zijn unieke binnendeuren

Uniek? Ja, dat zijn taatsdeuren zeker. Het zijn geen gewone binnendeuren, taatsdeuren draaien namelijk niet met scharnieren in een kozijn, maar rond een eigen as. De draaipunten bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Hierdoor is er geen kozijn nodig. Door deze manier van montage, zijn de taatsdeuren niet alleen ruimtebesparend, maar ogen ze ook nog eens verfijnder en geven uw woning direct een luxe uitstraling.

Trendy taatsdeuren in uw huis

Momenteel is het een grote interieurtrend om gebruik te maken van zwarte details in huis, ook wat betreft deuren. Waarschijnlijk bent u wel bekend met de zwarte staallook deuren. De taatsdeur begint steeds meer een opmars te maken. Doordat er geen kozijn geplaatst hoeft te worden, oogt de deur nog minimalistischer en kan een taatsdeur worden geplaatst als tussendeur van de hal naar de woonkamer, maar ook als deur naar de inloopkast.

Zwarte taatsdeuren op maat

Zwarte taatsdeuren met glas zorgen voor een bijzondere uitstraling. Meijvogel Hout levert taatsdeuren gemaakt van aluminium, maar ook van hout. Aan de hand hiervan kunt u kiezen voor een mooie staallook, of juist een klassieke look door het gebruik van hout. De houten deuren worden gemaakt van hoogwaardig massief hout en worden afgewerkt met dunne fineer of een toplaag van MDF. Het is ook mogelijk om een taatsdeur te laten maken met panelen in plaats van glas. Hierdoor worden twee ruimten compleet van elkaar afgescheiden.

Ook zwarte taatsdeuren bestellen bij Meijvogel Hout?

Wilt u uw huis een update geven en bent u op zoek naar passende binnendeuren? Wij vertellen u graag meer over de opties, zoals zwarte taatsdeuren. Neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Hier beantwoorden wij graag al uw vragen over taatsdeuren of andere binnendeuren. Wij leveren onze producten door heel Nederland, maar voornamelijk in Katwijk, Leiden, Den Haag, Noordwijk en in regio Lisse, Hillegom (Bollenstreek).

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });