Skip to content
Binnendeuren inspiratie

We kunnen er nooit genoeg van krijgen: inspiratie! Inspiratie voor het kiezen van raamdecoratie, vloeren of deuren. Ieder huis beschikt over meerdere deuren, daarom maken deuren een belangrijk onderdeel uit van het huis en dus het interieur. Wij geven u graag inspiratie om uw keuze voor de perfecte binnendeuren makkelijker te maken.

Stijlvolle binnendeuren

Landelijk, klassiek of toch modern? Ieder interieur heeft zijn eigen stijl. Het is misschien niet uw eerste gedachte, maar met een binnendeur kunt u heel snel de sfeer van uw woning bepalen. Waarom? Omdat de binnendeur de deur is waardoor iedereen binnenkomt in een bepaalde ruimte. Houdt u van een open ruimte, kies dan voor een binnendeur met glas. Door het glas valt het licht van de ene ruimte in de andere ruimte.

Soorten binnendeuren

Naast buitendeuren, hebben wij ook veel verschillende soorten binnendeuren in onze collectie, zoals:

  • Houten binnendeuren: Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Van klassiek tot modern. Hierdoor zijn ook houten binnendeuren helemaal te maken zoals u ze graag zou willen hebben in uw huis.
  • Schuifdeuren: Ruimte in huis besparen? Kies dan voor een schuifdeur!
  • Opdekdeuren: Bij opdekdeuren is de zichtbare zijkant van de deur die half in het kozijn en half op het opdek kozijn wordt geplaatst.
  • Dubbele deuren: Door dubbele deuren te plaatsen naar uw woonkamer, creëert u veel doorgangsruimte en een open gevoel met de rest van de woning.
  • Staallook deuren: Trendy binnendeuren van dit moment? Dat zijn natuurlijk de staallook deuren. Deze zwarte, stalen binnendeuren geven een stijlvolle, moderne en industriële look aan uw huis.
  • Taatsdeuren: Taatsdeuren zijn uniek in hun soort. Ze draaien namelijk, anders dan in de meeste gevallen, niet met scharnieren in een kozijn, maar rond een eigen as.

Passend deurbeslag

Vergeet ook zeker niet het deurbeslag mee te nemen bij het uitkiezen van de perfecte binnendeuren voor uw interieur. Onder deurbeslag verstaan wij bij binnendeuren de deurklinken en scharnieren. Het zit ‘m in de details en daarom is het van belang dat ook het deurbeslag aansluit bij de stijl van het interieur. Deurbeslag is als het ware de finishing touch van de binnendeur.

Binnendeuren op maat

In onze showroom heeft u de mogelijkheid om nog meer binnendeuren in combinatie met de verschillende materialen te bekijken en voelen om een nóg beter beeld te krijgen van de opties binnendeuren. Daarnaast geven wij u ook graag een passend advies. Voor elke wens hebben wij een passende deur. Maak direct een afspraak!

Back To Top