Skip to content
Inspiratie kasten: maatwerk inloopkast

Een écht essentieel onderdeel van het interieur zijn de kasten. Zonder kasten is er geen plek om uw spullen uit het zicht op te bergen. Omdat kasten zo’n belangrijk onderdeel uitmaken van het interieur, bieden wij ook kasten op maat aan. Zo ook maatwerk inloopkasten!

Inloopkast op maat

Een inloopkast geeft u de mogelijkheid om uw kledingkast uit te breiden en uw kleding apart van uw slaapkamer te houden. Zo heeft u één ruimte waar u uw kleding overzichtelijk kunt ophangen. Met een maatwerk inloopkast kunt u deze volledig personaliseren.

Voordelen van uw maatwerk inloopkast

  • U heeft een handig overzicht met uw zelfontworpen inloopkast
  • U kunt de inloopkast gebruiken als een échte dressing room
  • U voegt iets bijzonders toe aan uw interieur met een maatwerk inloopkast

Van ontwerp tot inbouw

Door onze jarenlange ervaring met meubels op maat, denken wij graag met u mee om zo samen tot hét maatwerk inloopkast ontwerp te komen van uw dromen. Wilt u een groot hanggedeelte of juist veel legruimte? Welke afwerking heeft uw voorkeur: Melamine of HPL, spuitwerk of fineer? Wilt u deuren voor de kast toevoegen of het juist een open kast laten? Is het een goed verlichte kamer of is het toevoegen van verlichting in de kast van toepassing? Wij nemen al uw wensen mee in het ontwerp en begeleiden u van het ontwerp tot de oplevering van de maatwerk inloopkast. Meijvogel Hout is betrouwbaar, heeft kennis van zaken en is eerlijk.

Maatwerk inloopkast van Meijvogel Hout

Met ons 3D tekenprogramma komt uw maatwerk inloopkast bijna tot leven. Zo krijgt u direct een beeld van uw toekomstige kast. Dus bent u op zoek naar dé perfecte kast voor in uw (nieuwe) huis? Wij adviseren u graag! U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl of ons te bellen 071 – 407 46 05.

Back To Top