Skip to content

Metalen deuren zien we tegenwoordig in veel huizen voorbijkomen. En ook deze maand hebben wij weer verschillende projecten voorzien van metalen binnendeuren met glas. Een metalen binnendeur met glas is namelijk een prachtig element in uw woonkamer, eetkamer, keuken of natuurlijk op kantoor. Waarom? Metalen binnendeuren laten veel meer licht toe dan traditionele ‘dichte’ deuren. Iets dat effect heeft op het karakter van het uiteindelijke interieur. Benieuwd naar het eindresultaat? Wij laten u de projecten met trots zien.

#1 Stalen scheidingswand met schuifdeur

Deze prachtige staallook scheidingswand met schuifdeur zorgt voor de perfecte afscheiding van twee ruimtes. Toch blijven de ruimtes met de staallook scheidingswand wel in verbinding met elkaar staan. Iets dat voor een gaaf en ruimtelijk effect zorgt.

 #2 Zwart metalen dubbel openslaande deuren

Zwart metalen deuren die zorgen voor de scheiding van de woonkamer, keuken en de hal. Een echte eyecatcher van het interieur.

#3 Montage zwart metalen enkel openslaande deur

Of u nu dubbele openslaande deuren of een enkel openslaande deur wilt. Alles is mogelijk! Wij maken de deuren op maat, afgestemd op uw wensen.

Betaalbare staallook deuren

Waar u voorheen moest sparen voor een stalen deur met de industriële look, maken wij staallook deuren. Betaalbar staallook deuren mét kwaliteit. Wij leveren deuren met een KOMO- en FSC-certificering. Naast trendy design gaat onze aandacht uit naar duurzaamheid.

Verschillende maten

De metalen deuren zijn leverbaar in vele stompe standaard maten, vlakverdelingen en roedebreedtes. Daarnaast zijn de deuren geschikt voor stompe kozijnen, maar kunnen ook perfect als schuifdeur worden ingezet. Op zoek naar staallook deuren? Laat het ons weten! Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden en maken de deur speciaal voor u op maat.

Back To Top