Skip to content
Geef de trap een make-over met een traprenovatie

U loopt er dagelijks over naar boven en beneden. De trap. Deze moet dus wel kunnen tegen een stootje kunnen. Als u nu naar uw trap kijkt, is deze nog helemaal naar wens en in de stijl zoals u zou willen? Zo niet, dan is een traprenovatie de ideale keuze voor u!

Waarom kiezen voor een traprenovatie?

Bij het renoveren van de trap blijft de oorspronkelijke structuur van de trap behouden. Een traprenovatie gaat dus echt om het omhulsel van de trap. Denk hierbij aan de traptreden en trapleuningen.

Traptreden

Voor het opnieuw bekleden van de traptreden heeft u keuze uit diverse materialen, decors en kleuren. Hiermee creëert u een trap die volledig aansluit bij de stijl van de rest van uw interieur. Voor de trapbekleding is het niet alleen fijn dat het aansluit bij het interieur, maar ook dat de trap daardoor weer bestand is tegen slijtage. Dat is natuurlijk essentieel aangezien de trap meerdere keren per dag wordt gebruikt.

Trapleuningen

Zorg voor een veilige trap met een trapleuning. Zodra uw trap is gerenoveerd, kan de trapleuning niet achterblijven. Door ook deze te vervangen voor een nieuwe, op maat gemaakte leuning, is de traprenovatie pas écht compleet. Het is zelfs mogelijk om de trapleuning in hetzelfde materiaal, decor en kleuren te maken als de traptreden.

Trapverlichting

Als het aankomt op de afwerking, zijn er diverse mogelijkheden waaronder het toevoegen van trapverlichting! In de treden of juist aan de zijkant. In een koele of warme tint. Het is allemaal mogelijk. Wat heeft uw voorkeur?

Geef de trap een make-over met een traprenovatie

Voordelen van een traprenovatie

  • In korte tijd een trap met een geheel nieuwe look & feel;
  • Veel verschillende mogelijkheden qua materiaal, decors en kleuren;
  • Persoonlijk advies van onze vakmensen zodat de traprenovatie eruit komt te zien zoals u het in gedachten heeft.

Traprenovatie van Meijvogel Hout

Heeft u het idee dat uw trap wel een make-over kan gebruiken? Zet een stap in de goede richting en neem contact op met onze vakmensen om een afspraak in te plannen, via 071-4074605 of info@meijvogelhout.nl. Zo loopt u binnenkort over uw nieuwe, gerenoveerde trap naar boven en beneden.

Back To Top