Skip to content
Gordijnen Inspiratie

Gordijnen zijn onmisbaar in een interieur. Met gordijnen kunt u spelen met de lichtinval, juist veel licht binnenlaten in uw woning of juist helemaal sluiten voor optimale privacy. Gelukkig zijn er veel verschillende opties en mogelijkheden voor gordijnen. Voor iedere stijl en elk interieur is een passend gordijn te vinden. Daarom geeft Meijvogel Hout u graag wat inspiratie!

Rolgordijnen

Rolgordijnen worden veel gebruikt als raamdecoratie door de vele keuzemogelijkheden. Voor de stof van het rolgordijn kunt u kiezen uit lichtdoorlatend, transparant of juist verduisterend en natuurlijk komt daar nog de keuze uit verschillende dessins bij. De rolgordijnen van Meijvogel Hout zijn onderscheidend door de afwerking van het design, zoals steunen in geborsteld aluminium, ovalen of hoekige aluminium onderlatten en metalen bedieningsketting. Onze rolgordijnen zijn makkelijk te bedienen met het Easy Liftsysteem.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn strak en klassiek. De vouwgordijnen zijn voorzien van een unieke baleinspanner aan de uiteinden, waardoor de stof constant onder spanning blijft staan. Zoals de naam al zegt, vouwen de gordijnen zichzelf op als deze omhoog worden getrokken met de kettingbediening. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een elektrische bediening van het vouwgordijn.

Overgordijnen

Een sfeervolle optie voor raamdecoratie zijn overgordijnen. Overgordijnen niet transparant, waardoor ze naast sfeer, ook privacy geven. U kunt dus spelen met de lichtinval in de ruimte. Het fijne aan overgordijnen is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, dessins, prints en lengtes. Momenteel is het heel trendy om extra lange overgordijnen in de woonkamer te hebben. Deze ‘liggen’ net wat op de grond en geven extra sfeer aan de ruimte.

Gordijnen Inspiratie

Duette® gordijnen

Duette® gordijnen zijn minder bekend, maar beschikken over een bijzondere eigenschap. De Duette® gordijnen bestaan uit twee laagjes gevouwen stof, waardoor de gordijnen goed isoleren. In de zomer houden ze het huis koel en in de winter houden ze de warmte binnen. Daarnaast zien Duette® gordijnen er ook uniek uit. Wanneer ze worden opgetrokken, maken de twee laagjes gevouwen stof een harmonica vorm. Strak, maar toch uniek!

Allerlei soorten gordijnen van Meijvogel Hout

Meijvogel Hout heeft een groot assortiment aan verschillende soorten raamdecoratie, waaronder gordijnen. Heeft u behoefte aan passend advies? Maak dan een afspraak en kom langs in onze winkel om onze volledige raamdecoratie te bekijken en beleven. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en adviseren u wat het beste past in de desbetreffende ruimte.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });