Skip to content
Het belang van deurbeslag & de laatste trends

Een binnen- of buitendeur is niet compleet zonder deurbeslag. Het maakt de deur echt af. Daarnaast draagt het bij aan het doorvoeren van een specifieke interieurstijl in uw huis. Het is zoiets kleins, maar zo belangrijk. Daarom delen wij graag het belang van deurbeslag en brengen wij u op de hoogte van de laatste trends.

Wat is deurbeslag?

Een veelgestelde vraag: “Wat verstaan we eigenlijk onder deurbeslag?” Onder deurbeslag verstaan wij huisnummers, brievenbussen, hang- en sluitwerk en het montagemateriaal. Dit kunnen we ook weer onderverdelen in: hangwerk, sluitwerk en beslag.

Veilig deurbeslag

Via de deur komt men binnen en gaat men weer naar buiten. De (buiten)deur moet dus goed beveiligd zijn. Dit doet u door middel van veilig deurbeslag. Onze collectie bestaat uit diverse series welke voorzien zijn van veiligheidscertificaten. Denk bijvoorbeeld aan het moderne PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) en SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen) gecertificeerde meerpuntssluitingen.

Het belang van deurbeslag & de laatste trends

Deurbeslag trends

Voor ieder onderdeel van het interieur zijn er jaarlijks nieuwe trends. Zo ook voor deurbeslag!

  • Al een aantal jaar is het zwarte deurbeslag niet meer weg te denken uit het moderne interieur. De zwarte kleur springt er echt uit en is perfect te combineren met diverse kleuraccenten in huis.
  • Deurbeslag heeft een grote invloed op de sfeer in huis. Dit is vooral goed zichtbaar zodra er messing deurbeslag wordt toegepast. Door de warme ondertoon, brengt het deurbeslag direct warme in het interieur. Daarnaast oogt het klassiek en sluit het naadloos aan bij de messing interieurtrend van het moment.
  • Deurbeslag is in alle soorten en maten verkrijgbaar. Momenteel zien wij dat het deurbeslag met ronde vormen steeds populairder begint te worden. Dit deurbeslag oogt zacht en past in ieder interieur.

Deurbeslag van Meijvogel Hout

Benieuwd naar ons brede assortiment deurbeslag? Of bent u op zoek naar een passend advies? Wij laten u graag kennismaken met onze collectie deurbeslag in onze showroom in Katwijk. Plan nu een afspraak door te bellen naar 071 – 407 46 05 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl.

Back To Top