Skip to content

Het nieuwe jaar is bijna aangebroken en dat betekent natuurlijk nieuwe trends! Het is ondertussen bijna traditie geworden om de raamdecoratie trends voor het aankomende jaar te delen. Dus hierbij hebben we een overzicht gemaakt met de opvallendste raamdecoratie trends voor 2023.

Trend #1: Multifunctionele raamdecoratie

De eerste opvallende trend is multifunctionele raamdecoratie. Dit is raamdecoratie die niet alleen zorgt voor afwering van de zon, maar ook uv-straling tegenhoudt en een natuurlijk luchtkussen tussen het raam en de raamdecoratie creëert. Hierdoor bent u binnen beschermt tegen de schadelijke uv-stralingen van de zon en is er minder warmteverlies bij het raam.

Trend #2: Duurzame raamdecoratie

Duurzame keuzes gaan een nóg belangrijkere rol spel in 2023. Zo valt steeds vaker de keuze op duurzame raamdecoratie. Duurzame raamdecoratie bevat stoffen die zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester. Naast het duurzame materiaal is er ook raamdecoratie die een isolerende werking heeft op de tempratuur in huis. Dit zorgt ervoor dat de kachel wat langer uit kan blijven, wat (zeker in deze periode) heel fijn is.

Trend #3: Art deco interieurtrend

Met haar geometrische patronen, sprekende kleuren en bijzondere meubels is de art deco stijl niet te missen. Deze stijl kunt u ook doortrekken naar raamdecoratie. Kies voor overgordijnen met een rijke kleur en durf te mixen en matchen. Is ‘veel’ kleur niet helemaal uw ding? Dan is een goud element ook een mooie optie om de art deco stijl uit te stralen.

Trend #4: Luxe uitstraling

Satijnen stoffen met een lichte glimmer erin is één van de opties om uw raamdecoratie een luxe uitstraling te geven. Deze luxe uitstraling van raamdecoratie komt in 2023 vaker terug. Kies bijvoorbeeld voor satijn of velvet. Door deze stoffen krijgt uw raamdecoratie direct een luxe uitstraling. Is dit een trend die u terug wil laten komen in uw interieur? Dat kan in de vorm van overgordijnen en vitrage.

Nieuwe raamdecoratie in 2023

Raamdecoratie maakt een groot en belangrijk onderdeel uit van het huis. Dus bent u op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Wij denken graag met u mee! Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Katwijk om alle mogelijkheden te bekijken.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });