Skip to content
Interieurbouw: van advies tot realisatie

Al jaren ontvangen wij klanten in onze showroom en zorgen wij dat uw interieurwensen tot leven worden gebracht. Wat begon met het maken van houten meubelen, is uitgegroeid naar deuren, raamdecoratie, vloeren en kasten. Onlangs heeft onze showroom een make-over gehad en hebben wij onze diensten uitgebreid. Zo kunt u nu ook in onze showroom terecht voor een totaal interieuradvies!

MR-Interior bij Meijvogel Hout

Als u onze showroom binnenloopt, is de kans groot dat u een nieuw gezicht ziet. Maxime van der Meer van MR-Interior heeft namelijk haar eigen plek bij ons gekregen. Op jonge leeftijd kwam Maxime kwam er al achter dat haar interesse lag bij het creëren van het perfecte plaatje, zeker betreft het interieur. Maxime: “Het ging van interieurs knutselen tot het tekenen van een interieur op schaal. Ik vind het heel mooi om een ontwerp te creëren waarin de klant zich helemaal terug kan vinden.”

Interieuradvies stappenplan

Stap 1: Intakegesprek

Het begint allemaal met een intakegesprek. Hiermee zet u met Maxime de eerste stap. In dit gesprek bespreekt ze uitgebreid uw wensen en eisen om uw droominterieur te realiseren. Aan hand hiervan werpt Maxime een blik op de plattegronden en maakt een indeling van het interieur.

Stap 2: Voorlopig ontwerp

Het voorlopige ontwerp bestaat uit een uitgewerkt moodboard, schetsen van de ruimte, de eerste 3D-beelden en de indeling van de woning op schaal ingetekend in de plattegrond.

Stap 3: Definitief ontwerp

Om het definitief ontwerp te realiseren zorgt Maxime dat de 3D tekeningen worden gerenderd en ontvangt u een compleet en gedetailleerd document met het persoonlijke interieuradvies. Hierbij ontvangt u ook een uitgebreide meubellijst en lichtplan.

Interieurrealisatie door Meijvogel Hout

Met het interieuradvies van MR-Interior gaan wij dan aan de slag. Van de deuren, raamdecoratie, vloeren en kasten tot meubelen volledig op maat gemaakt. Een groot voordeel van een interieuradvies en realisatie van MR-Interior en Meijvogel Hout is dat u het ontwerp en de realisatie bij elkaar houdt. Dat is wel zo makkelijk.

Klaar om uw interieur een make-over te geven of plannen te maken voor de inrichting van uw nieuwbouwhuis? Dan bent u bij Meijvogel Hout aan het juiste adres. Plan een afspraak door een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl of te bellen naar 071-4074605. Hopelijk zien wij u snel!

Back To Top