Skip to content
Voordelen van een totaalconcept bij een nieuwbouwwoning

Steeds vaker kiezen mensen voor een ‘totaalconcept’ als het gaat om de realisatie van hun droomwoning. Logisch, want met een totaalconcept van Meijvogel Hout kiest u voor gemak en kwaliteit. Wat zijn de voordelen van het totaalconcept? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet.

“Met een totaalconcept laat u (vrijwel) alles in uw woning door één en hetzelfde bedrijf ontwerpen, realiseren en installeren.”

Alles op één plek

Het allergrootste voordeel van het afnemen van een totaalconcept bij Meijvogel Hout is natuurlijk het gemak. Alles voor uw woning wordt vanuit één plek geregeld. Zo hoeft u niet zelf te schakelen met verschillende bedrijven en is het afstemmen van planningen met deze bedrijven verleden tijd. Dit doen wij allemaal intern en in overleg met u. Wel zo makkelijk, toch?

Optimale samenwerking

Doordat alles op één plek wordt geregeld, zijn er korte lijntjes binnen het bedrijf en gaat er niet onnodig veel tijd overheen. Op deze manier ontstaat er een optimale samenwerking. Onze interieurdesigner ontwerpt uw droomwoning op basis van uw wensen. Daarna gaat zij met het ontwerp naar bijvoorbeeld de meubelbouwer voor advies en naar de planning om alles in te plannen. Teamwork makes the dream work!

Voordelen van een totaalconcept bij een nieuwbouwwoning

Persoonlijk advies

Het team van Meijvogel Hout bestaat uit meubelbouwers, installateurs, interieurontwerpers en meer. Allemaal met jarenlange ervaring, waardoor u voor advies over diverse zaken in en rondom uw woning bij ons aan het juiste adres bent. Ons team staat altijd voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk advies. Van het selecteren van de juiste raamdecoratie tot de afwerking van uw maatwerk kast en de beveiliging van uw woning.

Totaalconcept van Meijvogel Hout

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht of heeft u de knoop doorgehakt en wilt u verbouwen? Maak dan direct een afspraak! Ons totaalconcept biedt écht de uitkomst voor al uw zorgen. In samenwerking met u analyseren wij de verschillende ruimtes in huis om zo tot een totaalontwerp van uw (nieuwe) huis te komen. Plan een afspraak in door te bellen naar 071-4074605 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl.

Back To Top