Skip to content

Iedereen werkt steeds vaker thuis. U ook? Leuk! Dan kunt u uw werkplek inrichten zoals u dat mooi vindt. Misschien heeft u een aparte kantoorruimte waar u een groot bureau in kwijt kunt of bent u op zoek naar de ideale werkplek in de woonkamer of in de loze ruimte onder de trap. Of denk eens aan een mobiele werkplek. Genoeg mogelijkheden, die wij voor u op maat kunnen maken.

Stap 1: een bureau

De eerste stap naar een ideale werkplek is en blijft een bureau. U heeft genoeg ruimte nodig om te kunnen werken. Of het een groot of klein bureau moet zijn, is voor iedereen verschillend en ligt ook aan de plek waar u de werkplek wilt realiseren. Een bureau kan in diverse vormen, materialen en kleuren worden gerealiseerd.

Kasten: betaalbaar, luxe & efficiënt ingericht

Opbergruimte creëren met een bijpassende kast? Bij onze kasten is het mogelijk om volledig maatwerk te leveren. Een kast van Meijvogel Hout is betaalbaar, efficiënt ingericht, heeft een luxe uitstraling en kan op verschillende manieren geleverd worden. Wat zijn uw wensen voor een kast? Leg het aan ons voor en wij maken samen met u een ontwerp of gaan uw eigen plan realiseren.

Luxe afwerking

Zoals eerder vermeld, kunnen wij onze kasten en bureaus voorzien van allerlei soorten materialen, afwerkingen en kleuren. Gaat u voor effen uni kleuren, houtstructuren, zijdeglans of hoogglans? In totaal zijn er ruim 200 kleuren beschikbaar. Wij laten u graag kennismaken met deze opties en mogelijkheden. En weet dat er ook altijd een combinatie van materialen, afwerkingen en kleuren mogelijk is.

Altijd volledig maatwerk

Wij werken met een eigen 3D tekenprogramma, zodat wij samen met u in onze showroom direct een ontwerp kunnen maken. Hierdoor heeft u direct een goede visualisatie van het uiteindelijke resultaat. Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt? Geen probleem, ook deze kunnen wij namaken. Wij zien u binnenkort graag in onze showroom!

Back To Top