Skip to content

Onze rolgordijnen zijn onderscheidend door hun design afwerking, zoals steunen in geborsteld aluminium, metalen bedieningsketting, ovalen of hoekige aluminium onderlatten en elegante sierkoven die het oprolsysteem netjes wegwerken.

UNIEK EASY LIFTSYSTEEM

Grote ramen tot wel 360 cm breed kunnen gemakkelijk in één lengte bekleed worden met een rolgordijn. De bediening verloopt uiterst soepel dankzij het unieke Easy Liftsysteem. Met de Easylink toepassing kunnen meerdere rolgordijnen met elkaar verbonden worden. Hierdoor is het mogelijk om met slechts één ketting of motor breedtes tot 6 meter te bedienen.

DUO ROLGORDIJNEN

Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Door het Duo rolgordijn op en neer te laten, en de banen over elkaar te schuiven, bepaalt u zelf de gewenste transparantiegraad: geheel gesloten, half open of open. Dit kan op elke hoogte van het raam. Met een duorolgordijn creëert u veel privacy, maar ook sfeer en de controle over het daglicht kunt u met een duorolgordijn prima regelen. Decoratie en functionaliteit, een duorolgordijn biedt beide.

Back To Top