Skip to content
Inspiratie kasten op maat

De woonkamer. Een ruimte om samen te komen en te gebruiken voor verschillende doeleinden. Een avond met het gezin of een verjaardagsfeest. Rust in de woonkamer creëert u door gebruik te maken van kasten. Welke kasten zijn daarom onmisbaar in uw woonkamer? De boekenkast en het TV-meubel natuurlijk!

Een functionele en moderne boekenkast

Een boekenkast is niet alleen heel praktisch, maar kan ook een echte eyecatcher zijn in uw interieur. De uitstraling van een boekenkast wordt vooral bepaald door het materiaal waarvan het is gemaakt. Qua afwerking is er veel keuze, namelijk: hout, glas, kunststof deuren, grepen in alle kleuren en vergeet daarbij de accessoires niet. Interessante motieven of een opvallende kleuren… Het is allemaal mogelijk! Wilt u een stevige, robuuste en stijlvolle kast? Kies dan voor een boekenkast met dikke, houten planken. Liever een praktische boekenkast? Dan zijn dunnere planken de uitkomst voor u! De functionaliteiten van de boekenkast is een belangrijk onderdeel van het ontwerp. Dus naast uw wensen voor het materiaal, nemen wij ook de functionaliteiten van de boekenkast mee.

Een passend TV-meubel

Niet iedereen zou eraan denken, maar als u de woonkamer binnenloopt, dan valt direct de televisie en het TV-meubel op. Dit staat in het middelpunt en is één van de belangrijkste meubels in een woonkamer. Daarom moet het TV-meubel wel aansluiten bij de inrichting en uitstraling van uw woonkamer. Maar een TV-meubel moet ook functioneel zijn. Kabels die netjes zijn weggewerkt, een meubel dat goed in verhouding is met de televisie en voldoende opbergruimte. Al met al, een TV-meubel is een onmisbare kast in uw woonkamer.

Woonkamerkast op maat

Ieder huis is anders en daar horen natuurlijk woonkamerkasten op maat bij. Meijvogel Hout biedt verschillende mogelijk als het gaat om kasten op maat. Zo heeft u keuze uit diverse soorten afwerkingen. Denk hierbij aan: melamine of HPL, spuitwerk en fineer. En verschillende kleuren en materialen, zoals: effen uni kleuren, houtstructuren, zijdeglans en hoogglans. Aan de hand van de afmetingen van de ruimte en uw wensen wat betreft opbergruimte én afwerking, werken wij met ons eigen 3D tekenprogramma een ontwerp uit. Zo komen wij in samenwerking met u uiteindelijk tot de perfecte kast voor in uw woonkamer!

Maatwerk kasten van Meijvogel Hout

Met een kast van Meijvogel Hout haalt u kwaliteit in huis waarvan u jarenlang woonplezier heeft. De kasten worden kosteloos door ons ingemeten en tegen een scherp tarief vakkundig geplaatst. Wilt u meer weten? Of een afspraak maken? Dat kan! Vul ons contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Back To Top