Skip to content

Een TV-meubel op maat

Op zoek naar een TV-meubel voor uw interieur? Kom bij ons langs in onze showroom, want wij denken graag met u mee over de beste optie tv-meubel voor uw interieur. Wij werken graag met onze handen en zijn daarom sterk in het maken van maatwerk. Naast het maken van TV-meubelen zijn wij specialist in het maken van boekenkasten en overige woonmeubelen op maat.

TV-meubelen van Meijvogel Hout

Bij onze TV-meubelen is het mogelijk om volledig maatwerk te leveren. Een TV-meubel van Meijvogel Hout is betaalbaar, efficiënt ingericht, heeft een luxe uitstraling en kan op verschillende manieren geleverd worden. Wat zijn uw wensen voor een TV-meubel? Leg het aan ons voor en wij maken samen met u een ontwerp of gaan uw eigen plan realiseren. Uw TV-meubel kunnen wij maken in klassieke of moderne stijlen.

Een TV-meubel met luxe afwerking

Onze TV-meubelen kunnen wij voorzien van allerlei soorten materialen, afwerkingen en kleuren. Gaat u voor effen uni kleuren, houtstructuren, zijdeglans of hoogglans? In totaal zijn er ruim 200 kleuren beschikbaar. Wij laten u graag kennismaken met deze opties en mogelijkheden. En weet dat er ook altijd een combinatie van materialen, afwerkingen en kleuren mogelijk is.

Soorten afwerking van het TV-meubel

  • Melamine of HPL
  • Spuitwerk
  • Fineer

 Altijd volledig maatwerk

Wij werken met een eigen 3D tekenprogramma, zodat wij samen met u in onze showroom direct een ontwerp kunnen maken. Hierdoor heeft u direct een goede visualisatie van het uiteindelijke resultaat. Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt? Geen probleem, ook deze kunnen wij namaken.

Jarenlange ervaring met TV-meubelen in Katwijk

Al jarenlang maken wij TV-meubelen op maat. Wij zijn betrouwbaar, hebben kennis van zaken en zijn eerlijk. Zoek niet verder en kom naar onze showroom in Katwijk waar wij diverse indelingen hebben klaarstaan.

Wij leveren ontwerpen en leveren alle soorten kasten en maatwerk meubelen door heel Nederland, maar voornamelijk in Katwijk, Leiden, Den Haag, Noordwijk en in regio Lisse, Hillegom (Bollenstreek).

Back To Top