Skip to content
Inspiratie: gordijnen

Extra privacy, de juiste lichtinval regelen of de beste akoestiek in huis verkrijgen. Gordijnen maken een essentieel onderdeel uit van ieder interieur. Naast zeer functionele aspecten zorgen gordijnen ook voor een knus en huiselijk interieur.

Gordijnen onderdeel van het interieur

Vaak wordt gedacht dat gordijnen alleen de ruimte kleiner maken. Integendeel. Gordijnen zorgen juist voor een sfeer makend element in uw interieur. Het is compleet afhankelijk van de kleur en materiaalkeuze of de gordijnen de ruimte kleiner laten lijken. Kies bijvoorbeeld voor linnen als materiaal en een lichte kleur om de specifieke ruimte juist een ruimtelijk, open gevoel te geven.

Daarnaast maken we ook onderscheid tussen verschillende gordijnen, namelijk: overgordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen.

Overgordijnen

Als u op zoek bent naar een sfeermaker voor in uw interieur, dan zijn overgordijnen de keuze voor u! Overgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maar ook materialen. Hoe dikker het materiaal, hoe meer de akoestiek in de ruimte wordt bevorderd. Door te kiezen voor een warme kleur overgordijnen, brengen de overgordijnen direct warmte in het interieur.

Inspiratie: gordijnen

Rolgordijnen

Ten opzichte van overgordijnen nemen rolgordijnen een stuk minder ruimte in het interieur in. Rolgordijnen worden in het kozijn geïnstalleerd waardoor het gordijn optisch minder ruimte in beslag neemt, maar wel de rol vervult van een gordijn. Rolgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen met het unieke Easy Liftsysteem.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn als het ware hetzelfde principe als rolgordijnen, alleen vouwt de stof zich op zodra u het gordijn optrekt. Ook deze gordijnen worden gemonteerd in het kozijn waardoor ze optisch niet veel ruimte innemen. Onze vouwgordijnen worden voorzien van de unieke gepatenteerde baleinspanners op de uiteinden. Deze zorgen ervoor dat de stof altijd mooi strak onder spanning blijft.

Gordijnen voor uw interieur van Meijvogel Hout

Bent u op zoek naar passende gordijnen voor in uw interieur? Maak dan een afspraak bij ons in de showroom. Naast overgordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen, hebben wij nog meer raamdecoratie opties in onze collectie. Wij helpen u graag om de juiste raamdecoratie te vinden. In de stijl die u wenst en volledig op maat gemaakt.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });