Skip to content
Inspiratie: vloeren

De vloer vormt de basis van het interieur. Met de keuze van een vloer bepaalt u direct een groot deel van de sfeer in de ruimte. In onze vloerenstudio krijgt u een goed beeld van alle opties, want dat zijn er nogal wat. Van pvc tot parket, hout en nog veel meer. Wij vertellen u er graag alles over!

Soorten en materialen vloeren

Door de vele opties vloeren kan het zijn dat u niet meer weet waar u precies naar zoekt. Wij adviseren altijd: blijf bij uw eigen interieurstijl en laat u niet te veel leiden door trends. U heeft vast op Pinterest of Instagram gezocht naar afbeeldingen van interieurs die u aanspreken. Als u deze afbeeldingen bekijkt, komt er vast en zeker een bepaalde sfeer, kleur en materiaal naar voren waar uw voorkeur naar uitgaat. Komt u er écht niet uit? Dan gaan wij graag met u in gesprek om erachter te komen welke soort vloer het beste bij u past.

Ruimte creëren met de vloer

Iedere ruimte is anders, maar iedere ruimte moet wel beschikken over een passende vloer. Woont u klein? Kies dan voor één vloer die u in alle ruimtes gebruikt. Waarom? Omdat uw huis zo groter lijkt doordat de ruimtes in elkaar overlopen.

Houten vloeren vs vloerbedekking

De keuze valt steeds vaker op houten vloeren. Houten vloeren geven karakter. Met een echte houten vloer haalt u een prachtig natuurproduct in huis. Iedere houtsoort heeft een andere structuur en dat maakt iedere houten vloer écht uniek maakt. Naast houten vloeren zijn er natuurlijk meer opties wat betreft vloeren, zoals vloerbedekking. Vloerbedekking is comfortabel, heeft een geluiddempend effect en is verkrijgbaar in allerlei kleuren en structuren. Daarnaast geeft vloerbedekking de ruimte een knus gevoel.

Vloeren van Meijvogel Hout

Persoonlijk advies en begeleiding van het eerste moment tot de laatste afwerking. Dat is waar wij voor staan bij Meijvogel Hout. In onze showroom in Katwijk kunt u ons volledige vloerenassortiment bekijken en de verschillende vloeren ervaren. Wij adviseren u niet alleen, maar u kunt de vloer vakkundig door ons laten leggen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan direct een afspraak in!

Back To Top