Skip to content
Slaapkamer renovatie

Soms is uw slaapkamer toe aan een verandering of zelfs een renovatie. De slaapkamer is de plek waar u tot rust komt en dat moet de ruimte dus ook uitstralen. Er is voldoende opbergruimte nodig en de inrichting van de slaapkamer moet natuurlijk ook goed aansluiten bij uw stijl. Maar begint u? Wij helpen u graag op weg met de slaapkamer renovatie!

Indeling interieur bepalen

Een renovatie begint eigenlijk altijd met de lege basis. Een slaapkamer zonder meubels geeft een blank canvas om opnieuw de indeling van de kamer te bepalen. Waar komt het bed? Waar is er ruimte voor een kast? Wat willen we nog meer in de slaapkamer hebben en waar komt dit te staan? Het bepalen van de volledige indeling van de slaapkamer is de eerste stap naar een nieuwe slaapkamer.

Kastruimte bepalen

Opberg- en kastruimte is erg belangrijk, want met een kast zorgt u ervoor dat niet al uw spullen zichtbaar zijn in de slaapkamer. Heeft u ruimte voor een inloopkast? Dan is dit een hele mooie oplossing. Bij Meijvogel Hout maken we inloopkasten volledig op maat en helemaal naar uw wens!

Vloer uitkiezen

Een nieuwe vloer verandert direct de uitstraling van een ruimte, zeker bij een slaapkamer. Momenteel zijn houten visgraat vloeren heel populair. Door een eerste blik te werpen op de visgraat vloer oogt het misschien druk, maar hoe lichter de vloer, hoe rustiger de visgraat vloer wordt. Het is een echte must voor ieder interieur. In ons assortiment vloeren is zeker een vloer te vinden die past bij uw stijl. Van een donkere houten vloer tot een lichte duurzame pvc vloer.

Raamdecoratie

Vergeet bij de renovatie niet de raamdecoratie mee te nemen. Dit is nog wel eens een punt wat wordt vergeten, maar zorgt wel voor een bepaalde sfeer. Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen die u met de hand bediend. Opent u de luiken helemaal, dan komt elk straaltje zonlicht naar binnen. Voor wat meer privacy of minder lichtinval sluit u de luiken. De shutters zijn volledig te plaatsen in de gewenste stand. Rolgordijnen zijn natuurlijk ook een optie. Rolgordijnen van Meijvogel Hout zijn uniek in hun design en afwerking. Onder de mogelijkheden vallen bijvoorbeeld steunen in geborsteld aluminium, metalen bedieningsketting, ovale of hoekige aluminium onderlatten en elegante sierkoven die het oprolsysteem netjes wegwerken. De rolgordijnen zijn volledig te creëren zoals u dat wilt in uw slaapkamer.

Interieur aankleden

Zodra de renovatie heeft plaatsgevonden, is de laatste stap om het interieur van de slaapkamer helemaal aan te kleden. Het fijnste is als de slaapkamer rust uitstraalt. Dat is gemakkelijk te creëren door rustige tinten te gebruiken op de muur en voor de meubels in de slaapkamer. Op dit moment is het een slaapkamertrend een lichte kleur hout voor de frame van het bed, een witte kast en een lichtgrijze tint op de muur te hebben. Hiermee doet u misschien weer ideeën op…

Renovatie met behulp van Meijvogel Hout

Bent u van plan uw slaapkamer te renoveren? En heeft u ondersteuning nodig? Neem contact met ons op, dan bespreken we alle mogelijkheden met betrekking tot kasten, vloeren en raamdecoratie.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });