Skip to content
Staallook deuren op maat

Een deur tussen de hal en woonkamer. Deuren naar de slaapkamers en natuurlijk de badkamer. In huis zijn allerlei plaatsen waar een binnendeur vrijwel onmisbaar is. Hoewel iedereen vroeger genoegen nam met de standaard witte deuren die met het huis werden opgeleverd, wordt er nu steeds vaker gekozen voor staallook deuren. In onze collectie hebben wij verschillende binnendeuren, waaronder staallook deuren op maat!

Wat zijn staallook deuren?

Staallook deuren hebben, zoals de naam al zegt, een stalen uiterlijk, maar zijn niet van staal gemaakt. Bij Meijvogel Hout zijn staallook deuren verkrijgbaar in aluminium, maar ook hout. Door de staallook deuren van diverse materialen aan te bieden, is er in iedere prijsklasse wel een staallook deur te verkrijgen. Naast de standaardafmetingen van de deuren, kunnen wij ze ook volledig op maat maken.

Populariteit van staallook deuren

De staallook deuren zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit het interieur. U ziet het ook in alle verbouwprogramma’s voorbijkomen. Van Kopen Zonder Kijken tot De Grote Verbouwing. Geef uw interieur een upgrade met de staallook deuren. Door staallook deuren toe te voegen aan uw interieur, gaat uw interieur in no-time van landelijk naar modern. Het is dus een mooie manier om een verandering toe te passen in uw interieur zonder een volledige verbouwing.

Van zwarte naar witte staallook deuren

Momenteel zien we vooral veel zwarte staallook deuren, maar wist u dat de deur bijvoorbeeld ook in wit verkrijgbaar is? Deze witte staallook deuren sluiten helemaal aan bij de nieuwste interieurtrends. Zwarte staallook deuren springen er natuurlijk echt uit, waar witte staallook deuren wat meer in het interieur zelf op zullen gaan.

Staallook deuren op maat van Meijvogel Hout

Naast een standaard binnendeur is de staallook deur er ook als schuifdeur of taatsdeur. Heeft u al helemaal in gedachten welke ruimte u van een staallook deur wilt voorzien? Wij denken graag met u mee! Bel ons (071 – 407 46 05) of stuur een e-mail (info@meijvogelhout.nl) om een afspraak in te plannen voor een passend advies.

 

Back To Top