Skip to content
vtwonen PVC vloeren

Vloeren maken een groot onderdeel uit van het interieur. Er zijn zoveel verschillende soorten vloeren. Van houten vloeren tot parket, laminaat en PVC vloeren. Onlangs hebben wij de PVC vloeren van vtwonen aan onze collectie toegevoegd. Deze collectie laten we graag aan u zien!

Stijlvolle PVC vloeren

De vloeren uit de collectie van vtwonen zijn verkrijgbaar in allerlei decors en patronen in diverse kleuren. Van een extra brede en lange plank tot een visgraatpatroon, Hongaarse punt en twee tegeldecors. De PVC vloeren beschikken over een realistische structuur, mooi patroon en matte finish. Hierdoor krijgen de vloeren tot in detail het uiterlijk van écht hout, steen of zelfs beton. Zo zit er voor iedere interieurstijl een stijlvolle, trendy vloer bij!

PVC vloeren: makkelijk in onderhoud & duurzaam

Naast de mooie uitstraling van de pvc-vloeren, zijn ze ook zeer sterk, makkelijk in onderhoud en duurzaam (doordat de vloeren lang meegaan). Zoals vtwonen zelf zegt, ze hebben een onverwoestbaar karakter. Hierdoor zijn de vloeren dus zeer geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden of waar vaak met meubels wordt geschoven. Over krassen hoeft u zich geen zorgen te maken.

vtwonen PVC vloeren

Voordelen van vtwonen PVC vloeren:

  • Geluiddempend
  • Oersterk
  • Makkelijk in onderhoud
  • Vlak en vormvast
  • Waterbestendig
  • Geschikt voor vloerverwarming

PVC vloer van vtwonen bij Meijvogel Hout

De PVC vloeren zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze showroom in Katwijk. Mocht u op zoek zijn naar de perfecte vloer voor uw (nieuwbouw)huis? Plan een afspraak in om binnenkort de PVC vloeren collectie van vtwonen bij Meijvogel Hout te bewonderen.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });