Skip to content
open kasten

Kasten zijn niet alleen praktisch, ze kunnen ook dienen als een mooi decoratief object. Heeft u bijvoorbeeld prachtig serviesgoed dat u wilt laten zien? Of een verzameling die u uit wilt stallen? Met de stijlvolle open kasten van Meijvogel Hout decoreert u er op los: boeken, souvenirs, planten en andere items komen in deze kasten prachtig tot hun recht. In uw woonkamer, maar ook in uw slaapkamer; voor uw kleding, schoenen en accessoires.

Een open kast in uw woonkamer of slaapkamer

Een open kast is een echte eyecatcher in uw interieur. Niet alleen omdat de kast zelf een mooi design heeft, maar het zit hem ook in de styling en afwerking ervan. Zo heeft u bij ons keuze uit allerlei soorten materialen, afwerkingen en kleuren.

Gaat u voor effen uni kleuren, houtstructuren, zijdeglans of hoogglans? In totaal zijn er ruim 200 kleuren beschikbaar. Wij laten u graag kennismaken met deze opties en mogelijkheden. En weet dat er ook altijd een combinatie van materialen, afwerkingen en kleuren mogelijk is!

Verlichting in uw open kast

Verlichting in uw open kast is een must-have. Hierdoor heeft u altijd voldoende licht bij de kast en kunt u in de winter- en zomermaanden goed zien wat de inhoud van de kast is. Gelukkig kunnen wij dit voor u regelen. Zelfs het verlagen van het plafond en het realiseren van spotjes behoren tot onze mogelijkheden.

Altijd volledig maatwerk

Wij werken met een eigen 3D tekenprogramma, zodat wij samen met u in onze showroom direct een ontwerp kunnen maken. Hierdoor heeft u direct een goede visualisatie van het uiteindelijke resultaat. Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt? Geen probleem, ook deze kunnen wij namaken.

Jarenlange ervaring met open kasten in Katwijk

Al jarenlang maken wij open kasten op maat. Wij zijn betrouwbaar, hebben kennis van zaken en zijn eerlijk. Zoek niet verder en kom naar onze showroom in Katwijk waar wij diverse indelingen hebben klaarstaan.

Wij leveren ontwerpen en leveren alle soorten kasten en maatwerk meubelen door heel Nederland, maar voornamelijk in Katwijk, Leiden, Den Haag, Noordwijk en in regio Lisse, Hillegom (Bollenstreek).

Back To Top