Skip to content
Shutters op maat Meijvogel Hout

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen die u met de hand bedient. Door de unieke mogelijkheid om zelf de lichtinval te bepalen, zijn shutters steeds populairder. Bij Meijvogel Hout bieden wij shutters aan voor iedere ruimte en allerlei soorten ramen, zoals een dakraam, schuifpui of badkamer, ook volledig op maat gemaakt.

Schutters voor een dakraam

Een schuin dak geeft een huis karakter en heeft een unieke uitstraling. Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om een lastige raampartij van raamdecoratie te voorzien. Een van deze mogelijkheden zijn shutters. Shutters zijn volledig op maat te maken, zodat deze perfect voor uw dakraam of schuine raam geplaatst kunnen worden.

Shutters voor een schuifpui

Heeft u een schuifpui in uw huis? Dan kan het een lastige klus zijn om hiervoor de juiste raamdecoratie te vinden. Gordijnen zijn natuurlijk een optie, maar het is ook mogelijk om shutters als raamdecoratie voor uw schuifpui te plaatsen. Meijvogel Hout installeert een vouwrailsysteem zodat de shutterpanelen eenvoudig als een harmonica opzijgeschoven kunnen worden en u uw schuifpui kunt openen. De shutters nemen weinig ruimte in beslag en zorgen voor een sfeervolle lichtinval.

Shutters op maat Meijvogel Hout

Shutters in de badkamer

Uw badkamer krijgt een echt wellness-gevoel met stijlvolle shutters. Met neutrale, witte of juist donkere shutters, kunt u de perfecte lichtinval creëren in uw badkamer. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf te bepalen hoe ver de shutters open staan. Door de shutters te sluiten, heeft u een moment voor uzelf in volledige privacy.

Op maat gemaakte shutters van Meijvogel Hout

Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Daarnaast heeft u ook keuze uit opdek of blind scharnieren. Zo kunt u de shutters samenstellen zoals u dat graag wilt. Heeft u een ruimte in huis die voorzien moet worden van nieuwe raamdecoratie? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over passende raamdecoratie voor in uw huis.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });