Skip to content
Schuifdeuren in huis

Er zijn zoveel verschillende soorten binnendeuren. Van taatsdeuren tot draaideuren en ook schuifdeuren. Iedere deur heeft zo zijn voordelen, zo ook de schuifdeur. Het voornaamste voordeel is dat schuifdeuren geen draairichting hebben, waardoor er dus behoorlijk wat ruimte wordt bespaard. Ideaal voor een kast in een kleine ruimte of doorgang. Hier leest u alles over schuifdeuren in huis!

Kast met schuifdeuren

Een kast in de woonkamer, slaapkamer of de hal? Vrijwel altijd is een maatwerk kast dé oplossing. Deze kasten zijn volledig op maat te maken, van de afmetingen tot het materiaal. Alle keuzes liggen bij u. Wij begeleiden u van begin tot eind. Zeker als het gaat over een kleine ruimte, raden wij altijd een kast met een schuifdeur aan. Waarom? Omdat kasten met een schuifdeur aanzienlijk minder ruimte in beslag nemen. Ideaal dus!

Doorgang met schuifdeur

Voor een goede isolatie zijn binnendeuren onmisbaar. De doorgang van de ene naar de andere ruimte in huis kunt u dan voorzien van een passende binnendeur. Van een taatsdeur tot een schuifdeur. Steeds vaker valt de keuze op schuifdeuren. Wilt u een statement maken? Kies dan voor dubbele schuifdeuren! Wilt u juist ruimte besparen bij een kleine doorgang van de ene ruimte naar de andere ruimte, dan is een enkele schuifdeur een goede keuze.

Soorten schuifdeuren

Voor iedere stijl zijn maatwerk deuren te verkrijgen, zelfs schuifdeuren. Nog steeds zijn de staallook deuren heel populair voor ieder interieur. Van modern tot klassiek en industrieel. Ook schuifdeuren zijn verkrijgbaar in staallook. Dus mocht u gek zijn op deze trend… Heeft u een landelijk interieur? Dan zijn houten schuifdeuren heel gaaf om toe te passen. Ook voor deurbeslag zijn diverse mogelijkheden. Van een opvallende, uitstekende deurgreep tot een ingefreesde handgreep.

Maatwerk schuifdeuren van Meijvogel Hout

Ook schuifdeuren in huis? Zoals u kunt lezen, kan dit op verschillende manieren. Voor een kast, maar ook voor de doorgang. Wij denken graag met u mee welke schuifdeur het beste bij uw wensen aansluit. Maak een afspraak (071-4074605 of info@meijvogelhout.nl). Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Back To Top