Skip to content
Kasten inspiratie Meijvogel Hout

Kasten maken een essentieel onderdeel uit van ieder interieur. Maar waarom heeft de kast zo’n belangrijke functie in het interieur? Kasten bieden u de mogelijkheid om al uw spullen zichtbaar of onzichtbaar op te bergen. Wij hebben een ruim assortiment kasten verkrijgbaar. Van draaideurkasten, schuifwandkasten en open kasten tot inloopkasten en boekenkasten.

Draaideurkasten

Draaideurkasten zijn kasten die openslaande deuren hebben. Dit soort kasten zijn zeer populair omdat er met draaideurkasten veel mogelijkheden zijn. In iedere ruimte in huis kunnen wij draaideurkasten plaatsen. Van de slaapkamer tot woonkamer en keuken. Welk materiaal kiest u voor uw draaideurkasten? En de afwerking? Effen uni kleuren, houtstructuren, zijdeglans, hoogglans en nog veel meer. De keuzes zijn vrijwel eindeloos! Vergeet ook niet de optie om verlichting of een spiegel toe te voegen aan de draaideurkast.

Schuifwandkasten

Een schuifwandkast is een kast die bestaat uit één of meerdere beweegbare delen. Doordat de deuren van de kast open te schuiven zijn, nemen ze bij het openen van de kast minder ruimte van de specifieke kamer in. Een schuifwandkast van Meijvogel Hout is betaalbaar, efficiënt ingericht, heeft een luxe uitstraling en kan op verschillende manieren geleverd worden. Denk bijvoorbeeld aan een rechte variant, hoekopstelling en schuine schuifwandkast. Daarnaast zijn onze schuifwandkasten te maken met en zonder omlijsting, in een strak of klassiek model.

Open kasten

Een open kast of inloopkast is prachtig, maar doordat de kast open is, kan het al snel een rommelig idee geven. Daar adviseren wij u graag over, want het begint allemaal bij de indeling van de open kast of inloopkast! Onze inloopkasten kunnen volledig naar uw wensen worden opgeleverd. De populaire indelingen van een inloopkast zijn een U opstelling, hoekopstelling en uiteraard ook de rechte variant. Na het inmeten van de ruimte, geven wij u advies over de perfecte indeling van uw open kast.

Boekenkasten

Welke kast is onmisbaar in ieder interieur? Een boekenkast natuurlijk! Het voordeel van de boekenkasten van Meijvogel Hout is dat ze volledig op maat te maken zijn. Zo heeft u de optie uit verschillende materialen en afwerkingen om de boekenkast te laten aansluiten op uw moderne, klassieke, landelijke of industriële interieur. Wij maken samen met u een ontwerp of gaan uw eigen plan realiseren om uiteindelijk tot een passende boekenkast voor de specifieke ruimte te komen.

Kast op maat van Meijvogel Hout

Naast de genoemde soorten kasten, hebben wij ook TV-meubels en dossierkasten in onze collectie. Ook zijn kasten volledig op maat te maken. Bij Meijvogel Hout heeft u dus veel keuzes wat betreft kasten en kunt u de kasten helemaal naar wens laten maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag een persoonlijk advies ontvangen? Maak een afspraak en dan zien wij u graag snel in onze showroom in Katwijk.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });