Skip to content
Interieurtrends Najaar

De lente is officieel begonnen! Overal staan bloemen in bloei en komen de kleurrijke accessoires weer uit de kast. Iedereen heeft behoefte aan verandering. Doordat het voorjaar in volle gang is, zijn er ook nieuwe interieurtrends ontstaan. Wij hebben een selectie gemaakt van de vier populairste interieurtrends, namelijk: kleurrijke muren, Scandinavische invloeden, duurzaamheid en metallic accenten.

Kleurrijke muren

Ieder jaar zijn er wel een paar kleuren die de hoofdrol spelen. De kleur van het moment kan per seizoen verschillen. Dit zijn de kleuren die in 2019 helemaal on-trend zijn: geel, oranje en aardetinten, zoals terracotta. Toch zijn dit niet de eerste kleuren waar u aan zou denken, maar deze kleuren voegen warmte en rust toe aan uw interieur. Door een muur in uw woonkamer in één van deze kleuren te verven, bent u eigenlijk al klaar!

Scandinavian vibes

Clean, dat is waar het om draait bij deze interieurtrend. Alles rustig en voornamelijk wit. Creëer rust in uw interieur door op maat gemaakte kasten in een bepaalde ruimte te plaatsen. De opties voor op maat gemaakte kasten zijn eindeloos. Het materiaal, soort afwerking en de kleur, maar ook of het een open of juist gesloten kast wordt. Bij de Scandinavisch interieurtrends sluit een op maat gemaakte kast met gesloten, witte deuren natuurlijk het beste aan. Zo heeft u ruimte om al uw kleding en spullen op te ruimen, achter een gesloten deur.

Let’s go green!

Duurzaamheid gaat een steeds belangrijkere rol spelen in het leven van mensen. Dit komt ook terug als trend in de interieurbranche. Groen, rotan en hout stralen duurzaamheid uit en geven daarnaast ook een rustgevend gevoel. Bent u niet toe aan een knal groene muur? Groen is ook gemakkelijk toe te voegen aan uw interieur door middel van planten. Een houten vloer geeft ook een duurzaam gevoel en ziet er daarnaast ook nog eens prachtig uit.

Interieurtrends Najaar

Metallic accenten

Gouden accenten waren een tijdje een trend, maar in het voorjaar wordt deze trend nog meer verbreed naar vrijwel alle metallic accenten. Goud, zilver, brons en zelfs holografisch. Deze trend is niet weggelegd voor iedereen, maar geef het een kans. Het kan net die extra ‘touch’ aan uw interieur geven. Gebruik metallic accenten bijvoorbeeld voor kranen in de badkamer en keuken of pas het toe op alle handvaten in huis. Van deur tot keukenkast, boekenkast en nog veel meer.

De laatste interieurtrends bij Meijvogel Hout

Bij Meijvogel Hout staan de laatste interieurtrends en de wensen van de klant áltijd centraal. Wij leveren maatwerk voor uw interieur, zoals kasten, vloeren, maar ook deuren en raamdecoratie. Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar inspiratie voor interieur? Neem contact op en kom langs in onze showroom!

 

Bron: Roomed

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });