Skip to content

Groot wonen voor een mooie opbergoplossing is niet nodig. Met de inloopkasten die wij op maat maken, maakt het namelijk niet uit hoe u woont. Groot, klein… wij maken alle inloopkasten op maat zodat u al uw kleren, accessoires en overige spullen praktisch op kunt bergen in een prachtige inloopkast.

Praktisch werken met onze handen

Bij Meijvogel Hout houden wij van praktisch werken met onze handen. Daarom zijn wij sterk in het maken van inbouwkasten en inloopkasten voor uw slaapkamer. Dit doen wij volledig op maat, naar uw smaak en wensen. Een inloopkast van Meijvogel Hout is betaalbaar, efficiënt ingericht en heeft een luxe uitstraling.

Zelf een inloopkast ontwerpen?

Zelf een inloopkast ontwerpen? Dat kan! Met onze ontwerpsoftware kunnen wij uw ontwerp voor een inloopkastinbouwkast of kledingkast omzetten naar een betaalbaar resultaat. Schuifdeuren, vouwdeuren, draaideuren: alles is mogelijk, afhankelijk van wat het beste in uw ruimte past.

Afwerking van uw kledingkast

Ook qua afwerking is er veel te kiezen: hout, glas, kunststof deuren, grepen in alle kleuren en vergeet daarbij de accessoires niet. Liever teak- of eikenhout? Of een witte strakke kast met een opvallend interieur? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Showroom met diverse inloopkasten

In onze showroom hebben wij diverse voorbeelden staan. Loop er doorheen en ervaar zelf wat u praktisch vindt en wat past bij uw wensen.

Jarenlange ervaring met kasten bouwen in de Bollenstreek

Al jarenlang maken wij kasten op maat, van complete interieurs tot vloeren en raamdecoratie. Wij zijn betrouwbaar, hebben kennis van zaken en zijn eerlijk. Zoek niet verder en kom naar onze showroom in Katwijk waar wij diverse indelingen hebben waar u van verstelt zult staan.

Wij leveren ontwerpen en leveren alle soorten kasten en maatwerk meubelen door heel Nederland, maar voornamelijk in Katwijk, Leiden, Den Haag, Noordwijk en in de regio Lisse, Hillegom (Bollenstreek). Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });