Skip to content
Trend: Combinaties raamdecoratie

Welke gordijnen gaan het worden… Het kan lastig zijn om hier een beslissing over te nemen. De keuze is reuze. Van functionele raamdecoratie tot raamdecoratie die u vooral mooi vindt. Daarvoor hebben wij nu dé oplossing. Verschillende soorten raamdecoratie zijn namelijk perfect met elkaar te combineren! Van overgordijnen met Duette® gordijnen, vitrage of rolgordijnen.

Duette® gordijnen met overgordijnen

Duette® gordijnen bestaan uit twee laagjes gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwen wanneer deze wordt opgetrokken. Het zijaanzicht geeft het beeld van een honingraatstructuur waar de koorden/touwtjes doorheen lopen. De koorden lopen onzichtbaar door de stof, wat zorgt voor een strak model en een nog betere lichtbeheersing. Wilt u naast privacy ook dat de raamdecoratie een verduisterende functie heeft? Kies dan voor de combinatie van verduisterde overgordijnen met Duette® gordijnen.

Vitrage met overgordijnen

Een klassieke combinatie is natuurlijk het overgordijn met vitrage. Klassiek betekent niet gelijk ouderwets, want tegenwoordig is de keuze qua stof voor vitrage en overgordijnen heel groot. Hierdoor vindt u de perfecte combinatie en sfeer waar u naar op zoek bent voor uw interieur. Van linnen voor een minimalistisch interieur tot velvet voor een hotel chique interieurstijl. Met vitrage kunt u gemakkelijk de lichtinval in de specifieke ruimte verminderen door ze te sluiten.

Rolgordijnen met overgordijnen

Vaak wordt gekozen voor een rolgordijn, omdat dit een mooi verduisterende functie heeft. Maar vindt u deze raamdecoratie niet passen bij de rest van uw interieur? Dan is het rolgordijn ‘aan te kleden’ met een overgordijn in een stof naar keuze. De overgordijnen voegen dan de sfeer toe aan uw interieur waar u naar op zoek bent. Het mooie aan deze combinatie is dat u de functie van de raamdecoratie kunt wisselen. Zo kunt u het rolgordijn ook lichtdoorlatend laten zijn en de overgordijnen een verduisterende functie te geven. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Raamdecoratie van Meijvogel Hout

Een heel groot voordeel van het combineren van verschillende soorten raamdecoratie is natuurlijk dat het een energiebesparende functie heeft. Met een dubbele laag raamdecoratie houdt u in de winter de kou buiten en warmte binnen. En in de zomer andersom. Ook op zoek naar de juiste raamdecoratie voor in uw huis? In onze showroom kunt u onze gehele raamdecoratie collectie bewonderen. Plan een afspraak in door te bellen naar 071-4074605 of het formulier in te vullen op onze contactpagina.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });