Skip to content
Trend: Klassieke voordeuren met een moderne twist

“Ding dong!” De bel gaat. De pakketbezorger, buurvrouw of familie staat voor de voordeur. Dit is hun eerste kennismaking met uw woning. Een voordeur lijkt in eerste instantie niet heel belangrijk als het gaat om uw woning, maar dat is hij wel zeker. Het is het visitekaartje van wat uw bezoek binnen kan verwachten. De afgelopen tijd is ons een voordeur trend opgevallen en daar leest u hier alles over.

Soorten voordeuren

Voordeuren zijn er, net zoals binnendeuren, in alle soorten, maten en materialen. Deuren van kunststof, hout, aluminium en zelfs PVC. Als we kijken naar de stijlen dan worden de meeste (nieuwbouw)huizen opgeleverd met een basic voordeur, in een standaardkleur en zonder te veel details. Oudere huizen hebben vaak een klassieke deur met messing deurbeslag en een rooster voor het glazen gedeelte van de voordeur.

Nu trendy: de klassieke voordeur met een moderne twist door het moderne deurbeslag.

Voordeur details en trend

De details van de voordeur maken de deur natuurlijk helemaal af. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Design: Welke soort voordeur heeft uw voorkeur? De klassieke versie of toch liever een moderne voordeur?
  • Kleur: Een belangrijke bepalende sfeerfactor van uw woning is natuurlijk de kleur die u de voordeur geeft. Wordt het een klassieke kleur zoals zwart of de houten look?
  • Deurbeslag: Last but not least, deurbeslag. Voor deurbeslag zijn zoveel verschillende opties mogelijk. Het is afhankelijk van het design van uw voordeur wat het beste aansluit hierbij. Onze interieurontwerper voorziet u daarom graag van een passend advies hierover.

Trend: Klassieke voordeuren met een moderne twist

Beveiliging van uw woning

Nog een belangrijk onderdeel waar ook uw voordeur deel van uitmaakt: de beveiliging van uw woning. Meijvogel Inbraak Beveiliging levert buitendeuren die zijn gecertificeerd met inbraakwerendheidsklasse 2 en voorzien zijn van het KOMO-certificaat. Bij een gecertificeerde deur maakt het hang- en sluitwerk de deur helemaal af. Daarnaast kan een cilinder niet ontbreken. Wij raden het aan om voor de cilinder te kiezen met het SKG-keurmerk. Cilinders leveren en monteren wij met sleutelcertificaat. Dit zorgt ervoor dat uw sleutels alleen bijgemaakt kunnen worden met het certificaat. Hiermee beveiligt u uw woning optimaal.

Voordeuren van Meijvogel Hout

Tuindeuren, balkondeuren, terrasdeuren, achterdeuren en poorten. Voor iedere deur in en rondom uw huis staat u bij Meijvogel Hout voor de juiste deur. Bekijk de collectie (voor)deuren in onze showroom in Katwijk. Op zoek naar meer informatie? Neem contact op: 071-4074605 of info@meijvogelhout.nl.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });