Skip to content
Project totaalconcept in Lisse: van visgraat vloer tot taatsdeuren, raamdecoratie en inbouwkasten

Aan het einde van ieder jaar delen wij een aantal projecten op onze website. Projecten waarbij wij niet alleen een vloer of deur plaatsen, maar eigenlijk alles in het huis verbouwen en realiseren verzorgen wij ook. Bij nieuwbouwwoningen is het superfijn als u met een bedrijf in zee gaat wat u over alle facetten in het huis kan adviseren, deze ontwerpt en ook realiseert. Oftewel: het totaalconcept! Dat heeft Meijvogel Hout gedaan bij deze nieuwbouwwoning in Lisse. Benieuwd naar wat wij precies hebben gedaan in deze woning? Neem een kijkje achter de deuren…

Project totaalconcept in Lisse: van visgraat vloer tot taatsdeuren, raamdecoratie en inbouwkasten

Vloeren

Bij de inrichting van de vorige woning lag een simpele, lichte laminaatvloer. Om de woonkamer een nieuwe look te geven, speelt de vloer een grote rol. Patroonvloeren zijn zeer populair, waaronder de visgraat vloer. Bij een visgraat vloer zijn de houten delen van de vloer (relatief korte planken) in een schuin lopend patroon en haaks op elkaar gelegd. Ook in deze woning hebben wij een lichte, houten visgraat vloer gelegd. Niet overal in de woning ligt een visgraat vloer. Op de bovenverdieping ligt een tijdloze pvc-vloer.

Verlichting

Verlichting zorgt er niet alleen voor dat u extra licht in uw woning heeft, het brengt ook sfeer met zich mee. Tijdens dit project hebben wij het plafond in de woonkamer en keuken verlaagd en hier inbouwspots geplaatst. Op deze manier is alle techniek rondom de spots mooi weggewerkt en wordt de woning voldoende verlicht wanneer de inbouwspots zijn ingeschakeld.

Project totaalconcept in Lisse: van visgraat vloer tot taatsdeuren, raamdecoratie en inbouwkasten

Kasten

Kasten op maat zijn echt onmisbaar in ieder interieur. Van de woonkamer tot de slaapkamer. In onze werkplaats kunnen wij kasten nóg beter personaliseren en direct op maat maken zodat de kast niet misstaat in de ruimte. In deze woning hebben wij een inbouwkast in de slaapkamer geplaatst. De kast past precies in het beoogde gedeelte van de woning en er is nu voldoende opbergruimte. Daarnaast beschikt de woonkamer nu over een prachtig, ingebouwd tv-meubel met open haard en een kastgedeelte.

Binnendeuren

Ruimtes worden van elkaar afgesloten door een binnendeur. Voor binnendeuren zijn diverse uitvoeringen te verkrijgen. Zo is er keuze te maken tussen stompe en opdekdeuren, dubbele deuren of misschien zelfs een prachtige en-suite. Ook zijn zwarte staallook deuren een optie en daarvoor is gekozen bij dit project. Van de hal naar de woonkamer zijn bijvoorbeeld deze zwarte taatsdeuren geplaatst. Deze deuren draaien, anders dan in de meeste gevallen, niet met scharnieren in een kozijn, maar rond een eigen as. Zo zijn de deuren ruimtebesparend en geven de ruimte een luxe uitstraling!

Project totaalconcept in Lisse: van visgraat vloer tot taatsdeuren, raamdecoratie en inbouwkasten

Raamdecoratie

Sfeer in het interieur is essentieel. Breng sfeer in huis met raamdecoratie. In de slaapkamer is privacy en verduistering zeer van belang, waar diverse raamdecoratie opties voor mogelijk zijn, waaronder verduisterende overgordijnen die bij dit project zijn gekozen. In de woonkamer hangen ook overgordijnen, helemaal afgestemd op de stijl van het interieur.

Totaalconcept van Meijvogel Hout

Heeft u een (nieuwbouw)huis gekocht en is het tijd voor de verbouwing? Dan is het wel zo fijn dat uw vloeren, kasten, deuren en raamdecoratie door één en hetzelfde bedrijf wordt ontworpen en geïnstalleerd. Dat doen wij, bij Meijvogel Hout! Wij bieden ook een totaalconcept aan. In samenwerking met u analyseren wij de verschillende ruimtes in uw huis om zo tot een totaalontwerp van uw nieuwe huis te komen. Maak direct een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });