Skip to content

Eindeloze opties van een inbouwkast

Met een inbouwkast, wint u echt ruimte in huis. Bij Meijvogel Hout maken wij inbouwkasten perfect op maat voor uw woning. Het mooie is, een inbouwkast past op iedere plek in verschillende soorten ruimte. De opties zijn eindeloos. Van materiaal tot kleur en formaten. Voor in de woonkamer, in de slaapkamer, op zolder of in de hal. Heeft u interesse in een inbouwkast? Dan bent u bij Meijvogel Hout aan het goede adres!

Wat is een inbouwkast?

Bij hoge plafonds, schuine daken of ronde muren zijn standaardkasten meestal geen goede oplossing. Ze zijn of net te groot of te klein en passen gewoon niet goed in de ruimte. Juist voor deze plekken in huis is een maatwerk inbouwkast een goede oplossing. Denk bijvoorbeeld aan de loze ruimte onder een dakkapel op zolder. Of onder de trap. Voor deze (en meer) plekken in huis is een inbouwkast dé oplossing om het maximale uit de ruimte te halen.

Altijd passend

Vaak denken mensen dat een inbouwkast echt iets is voor op de slaapkamer, maar een inbouwkast wordt overal geplaatst. Zo is deze kast bijvoorbeeld perfect voor onder de trap. De gang is het visitekaartje van uw huis. Opbergruimte in de hal is essentieel om bijvoorbeeld jassen en tassen uit het zicht te zetten. Maar wat denkt u van het washok? De droger en wasmachine zijn te verwerken in een inbouwkast. Handig toch!

Materialen voor inbouwkasten

Om uw inbouwkast aan te laten sluiten bij het interieur, selecteert u zelf het gewenste materiaal van de inbouwkast. De materialen die u kiest hebben invloed op het uiterlijk en de duurzaamheid van de kast. De meest gekozen materialen zijn massief hout, metaal of kunststof platen die afgewerkt zijn met laminaat. Weet u nog niet helemaal welk materiaal het meest geschikt is voor uw maatwerk inbouwkast? Daar adviseren wij u graag over.

Inbouwkasten op maat bij Meijvogel Hout

Het team van Meijvogel Hout heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en plaatsen van inbouwkasten op maat. Deze kasten zijn dé oplossing voor ruimtes die niet helemaal standaard zijn. Wij voorzien u graag van advies over de mogelijkheden in uw woning. Klaar om samen aan de slag te gaan met het ontwerp voor uw inbouwkast op maat? Plan direct een afspraak in door te bellen naar 071 – 407 46 05 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl.

Maak een afspraak
Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });