Skip to content
Taatsdeuren

Deuren zijn een belangrijk onderdeel van ieder interieur. Binnen de collectie deuren van Meijvogel Hout vindt u een aantal verschillende binnendeuren. Van klassieke houten binnendeuren tot schuifdeuren en zelfs de zeer trendy staallook deuren. De echte eyecatchers onder de staallook deuren zijn toch wel de taatsdeuren. Deze unieke binnendeuren stralen luxe uit en voegen iets speciaals toe aan uw interieur.

Wat zijn taatsdeuren?

Taatsdeuren zijn uniek hun soort. Ze draaien namelijk, anders dan in de meeste gevallen, niet met scharnieren in een kozijn, maar rond een eigen as. De draaipunten bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Door deze manier van montage, zijn de taatsdeuren niet alleen ruimtebesparend, maar ogen ze ook nog eens verfijnder en geven uw woning direct een luxe uitstraling.

Taatsdeuren op maat

Stalen taatsdeuren met glas zorgen voor een bijzondere uitstraling. Zeker in combinatie met een mooie zwarte kleur oogt de taatsdeur heel modern, maar toch ook industrieel. Meijvogel Hout levert taatsdeuren gemaakt van aluminium, maar ook hout. Aan de hand hiervan kunt u kiezen voor een mooie staallook, of juist een klassieke look door het gebruik van hout. De houten deuren worden gemaakt van hoogwaardig massief hout en worden afgewerkt met dunne fineer of een toplaag van MDF. Het is ook mogelijk om een taatsdeur te laten maken met panelen in plaats van glas. Hierdoor worden twee ruimten compleet van elkaar afscheiden.

Bestel uw staallook taatsdeuren bij Meijvogel Hout

Onze nieuwe collectie taatsdeuren is binnen! Kom eens langs in onze showroom om alle producten te bekijken. In de showroom voorzien wij u graag van passend advies voor uw interieur. Heeft u vragen over taatsdeuren of andere soorten maatwerk meubelen? Neem dan contact met ons op. Wij leveren onze producten door heel Nederland, maar voornamelijk in Katwijk, Leiden, Den Haag, Noordwijk en in regio Lisse, Hillegom (Bollenstreek).

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });