Skip to content
Trend: Tv-meubel

“Nu de televisie nog een goede plek geven…” Dat is soms toch een stuk lastiger dan in eerste instantie gedacht bij het afronden van het interieur. De televisie moet natuurlijk plek in de woonkamer krijgen, passen in het interieur en bijdragen aan de sfeer. Daar hebben wij de perfecte oplossing voor: een tv-meubel op maat! Een tv-meubel op maat komt steeds vaker terug in het interieur en is daarom een grote interieurtrend van het moment.

Tv-meubel grootte

De opties voor tv-meubelen zijn vrijwel eindeloos. Zeker als u uw meubel op maat laat maken. Het mooiste is natuurlijk als de televisie wordt opgenomen in het interieur en niet misstaat. Dit kunt u doen door te kiezen voor een volledige kastenwand waar u de televisie ook in kunt verbergen. Of past het beter in uw interieur om te kiezen voor een lage kast en hierop de televisie te plaatsen?

Opbergruimte in het tv-meubel

Met een tv-meubel voegt u gelijk een opbergruimte mogelijkheid toe aan uw interieur. Het tv-meubel krijgt dan een functionele functie. Zo creëert u voldoende om spullen uit het zicht te kunnen bewaren in uw woonkamer.

Tv-meubel in de hoogte of breedte

Door het tv-meubel op maat te laten maken, zorgen wij dat het meubel helemaal aansluit bij de rest van uw interieur en ook precies past. Heeft u een hoog plafond in een kleinere ruimte? Dan kunt u ervoor kiezen om de hoogte in te gaan. Zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte. Hetzelfde is mogelijk is de breedte. Of kies ervoor om een combinatie te maken van beide. Een gedeelte over de breedte en een kastgedeelte toe te voegen in de hoogte.

Tv-meubel op maat van Meijvogel Hout

Een open haard toevoegen aan uw interieur? Dat kan! Ook dit kunnen wij meenemen in het ontwerp van uw tv-meubel. Zo krijgt uw televisie een plek, creëert u opbergruimte en kunt u genieten van een open haard in uw interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op om een afspraak te maken.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });