Skip to content
Shutters Raamdecoratie

Op zoek naar sfeervolle en functionele raamdecoratie? Een raamdecoratie die u de privacy biedt die u wilt of juist het licht buiten houdt? Dan zijn shutters een goede optie voor u. Hiermee creëert u namelijk moeiteloos de perfecte lichtinval voor bij u in huis.

Luxe houten binnenluiken

Shutters zijn eigenlijk luiken in het Engels. Luxe houten binnenluiken, die u met de hand kunt verstellen en bedienen. Mocht u de luiken helemaal openen, dan komt iedere zonnestraaltje naar binnen. Indien u kiest voor subtiele lichtinval, laat dan de luiken dicht en zet de lamellen in de gewenste stand. Deze kunnen volledig openstaan of juist op een klein kiertje, waardoor uw kamer subtiel wordt belicht.

Volledig naar uw wens

De shutters worden volledig op maat gemaakt. Daarom heeft u keuze uit diverse lamel breedten, maar ook kunt u de kleur uw raamdecoratie zelf bepalen. Dit maakt het voor u gemakkelijk om de shutters aan te laten sluiten bij de rest van uw interieur. Kiest u voor een opvallende kleur of juist voor een subtiele tint?

Verschillende scharnieren

De luiken van de shutters zijn verbonden door middel van scharnieren. Er zijn twee verschillende manieren van de shutterbewerking met scharnieren, namelijk blind en opdek:

  • Blinde scharnieren zijn mooi in aanzicht, al hebben ze wel een nadeel: de scharnieren zijn niet na te stellen. Door werking van de shutters, gaan de scharnieren iets open staan waardoor een golvend effect bij de luiken van de shutters ontstaat.
  • Opdek scharnieren zijn zichtbaar aan de buitenkant. Een groot voordeel van deze scharnieren is dat ze uit elkaar te halen zijn, waardoor de luiken eenvoudig verwijderd kunnen worden.

Altijd maatwerk van Meijvogel Hout

Alle shutters zijn prachtig afgewerkt en worden exact ingemeten en op maat geplaatst. Wij leveren shutters en allerlei soorten maatwerk meubelen door heel Nederland, maar voornamelijk in Katwijk, Leiden, Den Haag, Noordwijk en in regio Lisse, Hillegom (Bollenstreek). U kunt ook altijd onze showroom in Katwijk bezoeken. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });