Skip to content
Welke binnendeur(en) kiest u?

Deuren zijn onmisbaar in huis. Ze houden de warmte in een ruimte en zorgen er ook voor dat er geen tocht binnenkomt. Maar vergeet ook niet de deuren naar een kast met opbergruimte. Deze zorgen ervoor dat de ‘rommel’ niet zichtbaar is. Dus, zoals we al zeiden, deuren zijn essentieel. Aangezien er veel opties zijn voor binnendeuren, hebben wij er een aantal op een rijtje gezet, namelijk: houten deuren, kamerhoge deuren, staallook deuren en taatsdeuren.

Klassieke, houten deuren

Een gebruikelijke keuze voor een binnendeur is de houten deur. Dit is een klassieke deur die wij van hoogwaardig massief hout maken en afwerken met dunne fineer of een toplaag van MDF. Voor houten deuren zijn er veel opties qua uitvoeringen. Van een standaard, gladde houten deur tot een binnendeur met een profiel, paneel of deurlijst.

Staallook deuren

Wij vinden dat stalen binnendeuren betaalbaar moeten zijn, daarom maken wij staallook deuren. Dit is een houten of aluminium binnendeur met dezelfde look als een stalen binnendeur. De staallook deuren zijn strak en hebben een industriële uitstraling. De afgelopen jaren was vooral de zwarte variant populair. Toch zien we nu ook steeds meer de bronzen of gouden versie terug in het interieur.

Taatsdeuren

Een variant op de staallook deuren zijn taatsdeuren. Taatsdeuren worden niet geplaatst in het huidige kozijn. De deur draait rond zijn eigen as. Hierdoor zijn de deuren niet alleen ruimtebesparend, maar ogen ze ook nog eens verfijnder en geven ze uw woning een luxe uitstraling. Ook deze deuren zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar.

Kamerhoge deuren

Licht, lichter, lichtst. Licht in het interieur is zo belangrijk. Door de ramen komt veel licht binnen, maar door dichte binnendeuren gaat veel van dat licht verloren. Daarom zijn glazen kamerhoge deuren ideaal. Met deze deuren wordt het licht van ruimte naar ruimte doorgelaten en krijgt het interieur een ‘open’ gevoel.

Deurbeslag maakt de deur helemaal af. Wat past het beste bij uw smaak?

Deuren van Meijvogel Hout

Zo! Dat was een mooi rijtje van opties voor binnendeuren. Of u nu kiest voor basic binnendeuren of écht wil uitpakken. Het kan allemaal. Goed om te weten: Naast binnendeuren hebben wij ook een grote collectie voordeuren. Benieuwd? Maak een afspraak en ontdek alle deuren. U maakt een afspraak in onze showroom in Katwijk door te bellen naar 071-4074605 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });