Skip to content
Slaapkamerkast op maat

Een inloopkast, dat is van vrijwel iedere huiseigenaar een droom. Helaas is niet ieder huis gezegend met voldoende ruimte voor een inloopkast. Daarvoor zijn slaapkamerkasten op maat zeer geschikt. Benieuwd naar de opties? Wij vertellen u er graag alles over!

Voldoende opbergruimte in de slaapkamer

De slaapkamer is de ruimte in huis waar men tot rust komt. Het is dus essentieel om voldoende opbergruimte te hebben in de slaapkamer. Zo kunt u uw kleding onzichtbaar opbergen en creëert u een opgeruimde, relaxte sfeer. Heeft u behoefte aan veel hangruimte voor uw kleding? Of juist veel ruimte om kleding neer te leggen en andere spullen op te bergen? U beslist en creëert zo de opbergruimte die u nodig heeft.

Bepaal zelf de afwerking van uw slaapkamerkast

Het voordeel van een kast op maat is dat de kast natuurlijk precies in het gedeelte past waar u de kast wil plaatsen. Maar u kunt ook de afwerking en het materiaal kiezen, namelijk:

  • Melamine of HPL
  • Spuitwerk
  • Fineer

Ook heeft u de keuze uit een draaideurkast of schuifwandkast. Een draaideurkast is te plaatsen in een rechte-, hoek- en U opstelling. Dit is niet mogelijk met een schuifwandkast, maar deze kast neemt minder ruimte in beslag doordat de kast opent door de deur open te schuiven.

Van ontwerp tot plaatsing van uw maatwerk slaapkamerkast

Doordat wij werken met een eigen 3D tekenprogramma krijgt u de mogelijkheid om tijdens een afspraak in onze showroom direct een ontwerp te maken. Dit is natuurlijk superfijn omdat u dan direct een goede visualisatie van het uiteindelijke resultaat krijgt. Daarnaast begeleiden wij u van het ontwerp tot de plaatsing. Zo zorgen wij dat u kunt genieten van een kwalitatieve maatwerk slaapkamerkast.

Slaapkamerkast op maat van Meijvogel Hout

Bij Meijvogel Hout hebben wij jarenlange ervaring met het zelf creëren van meubels op maat, waaronder slaapkamerkasten. Heeft u al een idee in uw hoofd van uw perfecte slaapkamerkast? Of bent u benieuwd naar ons advies? Maak dan direct een afspraak door contact met ons op te nemen.

Back To Top