Skip to content
Raamdecoratie trends 2020

Raamdecoratie saai en steeds hetzelfde? Zeker niet! Ook op het gebied van raamdecoratie ontwikkelen zich ieder jaar nieuwe trends. Aangezien 2020 alweer voor de deur staat, hebben wij alvast een overzicht gemaakt met vier raamdecoratie trends die we het aankomende jaar vaak voorbij zullen zien komen.

Trend #1: warme tinten

In 2020 gaan we steeds meer raamdecoratie in warme tinten zien. Warm, warmer, warmst! Van houten lamellen tot lange overgordijnen. Maar waarom kiezen voor raamdecoratie in warme tinten? Raamdecoratie is een makkelijke manier om bij te dragen aan de sfeer in huis. Koel getinte gordijnen zorgen voor een koele uitstraling van uw interieur. Warme tinten sluiten daarnaast ook mooi aan bij allerlei soorten houten vloeren.

Trend #2: gordijnen als eyecatcher

U zult er in eerste instantie niet lang bij stil staan, maar de meeste mensen kiezen vrijwel altijd een neutraal kleurenpallet in huis. Zo kunnen zij door middel van accessoires er een sfeervol geheel van maken. 2020 draait helemaal om opvallende kleuren én prints, ook voor raamdecoratie! Dus verblijd uw interieur met een opvallende kleur of een prachtig print. Wilt u helemaal on-trend zijn? Kies dan voor een groene, blauwe of okergele kleur. Deze kleuren gaan we vaker terugzien in 2020.

Raamdecoratie trends 2020

Trend #3: klassieke, moderne raamdecoratie

Tegenover alle kleurrijke, opvallende trends voor raamdecoratie in 2020 is daar ook de klassieke, moderne raamdecoratie. Denk hierbij aan witte shutters, vouwgordijnen, duo rolgordijnen én natuurlijk zwarte horizontale jaloezieën. Allerlei verschillende soorten raamdecoratie die stijlvol, praktisch en strak zijn. Dus met klassieke, moderne raamdecoratie gaat u ook in 2020 helemaal mee met de laatste trends.

Trend #4: natuurlijke lichtinval omarmen

Als laatste gaan we in 2020 ook steeds meer de natuurlijk lichtinval omarmen. Aangezien direct zonlicht nogal hard en fel is, zijn raamdecoratie zoals vitrage en Duette® gordijnen dé manier om toch het licht van buiten naar binnen te laten, maar op een zachte manier. Op deze manier creëert u sfeer en tegelijkertijd ook privacy in uw woning, zonder dat uw interieur volledig donker wordt.

Trendy raamdecoratie van Meijvogel Hout

En? Heeft u al een favoriete raamdecoratie trend? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom om nog meer inspiratie op te doen en een keuze te maken voor uw nieuwe raamdecoratie. Wij adviseren u graag over raamdecoratie voor bij u in huis.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });