Skip to content
Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden, maar wat zijn nou eigenlijk de verschillen? En welke raamdecoratie past het beste bij uw wensen, stijl en interieur? Meijvogel Hout helpt u graag! Wij hebben verschillende opties voor raamdecoratie op een rijtje gezet om u zo te helpen met het maken van de juiste keuze.

Stijlvolle en praktische raamdecoratie?

Dan zijn horizontale jaloezieën dé keuze voor u! Met horizontale jaloezieën houdt u ’s zomers de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Daarnaast zijn horizontale jaloezieën dankzij hun tijdloze uitstraling en diverse beschikbare kleuren prachtig in ieder interieur, ook bij u in huis.

Subtiele lichteffecten creëren met raamdecoratie?

Kies dan voor shutters! Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen die u met de hand kunt bedienen. Wanneer u de luiken helemaal opent, komt het zonlicht volledig binnen. Voor subtiele lichteffecten laat u de luiken dicht en zet u de lamellen in de gewenste stand. Daarnaast zijn shutters sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud.

Raamdecoratie design afgewerkt?

Rolgordijnen worden vaak gebruikt als raamdecoratie omdat er zoveel keuzemogelijkheden zijn. Voor de stof van het rolgordijn kunt u kiezen uit lichtdoorlatend, transparant of juist verduisterend en natuurlijk komt daar nog de keuze uit verschillende dessins bij. Alle rolgordijnen van Meijvogel Hout onderscheiden zich door de afwerking van het design, zoals steunen in geborsteld aluminium, ovalen of hoekige aluminium onderlatten en metalen bedieningsketting.

Lichtdoorlatende of verduisterde raamdecoratie?

Dan zijn vouwgordijnen en vitrage een optie. Zoals de naam al zegt, vouwen de gordijnen zichzelf op als deze omhoog worden getrokken met de kettingbediening. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een elektrische bediening van het vouwgordijn. Daarnaast wordt vitrage ook wel lichtdoorlatende gordijnen genoemd. Met vitrage creëert u sfeer en privacy in uw woning, zonder dat uw inrichting donkerder wordt.

Sfeervolle raamdecoratie?

Als u sfeer wilt, dan zeggen wij overgordijnen. Naast dat overgordijnen zorgen voor sfeer en privacy, zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en prints. Zo vindt u altijd een overgordijn dat bij uw interieur en wensen past. Daarnaast kunnen overgordijnen de akoestiek in de kamer verbeteren, doordat harde geluiden worden gedempt.

Dé perfecte raamdecoratie voor in uw huis van Meijvogel Hout

Bij Meijvogel Hout hebben wij voor iedereen wat wils. Naast de genoemde mogelijkheden voor raamdecoratie, hebben wij ook Duette® en Duo gordijnen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact met ons op! Wij plannen graag een afspraak met u in en voorzien u van passend advies voor uw raamdecoratie.

Back To Top