Skip to content
“Ik heb een nieuwbouwhuis gekocht. Wat nu?”

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwbouwhuis! Nu begint er een spannende periode, want bij de aankoop van een (nieuwbouw)huis komt veel geregel kijken. Bij Meijvogel Hout komen vaak mensen met de vraag of wij ze kunnen helpen bij de inrichting van hun huis en dat kunnen wij zeker! Daar vertellen we alles over…

Om alvast rekening mee te houden tijdens de bouw

Bij een nieuwbouwhuis staat u al vroeg voor veel keuzes. Zoals: waar komt wat? In een nieuwbouwhuis duurt het maken van dit soort keuzes misschien wat langer omdat u niet van tevoren door het huis heeft kunnen lopen en gezien heeft wat de vorige bewoners qua indeling hadden. Maar zodra u de indeling helemaal heeft bepaald, kunt u aan de slag met vloeren, kasten en binnendeuren!

Vloeren

In iedere ruimte in huis zullen ook vloeren komen. Heeft u al in gedachten welke vloer u wil toepassen in huis? Overal dezelfde vloer of per ruimte een andere vloer? In onze collectie hebben wij o.a. pvc vloeren, houten vloeren, laminaat en nog veel meer.

Kasten

Na het stucen kunt u ook al denken aan kasten. Kasten kunnen alvast ingemeten worden en des te eerder kunt u alles inrichten. Wij maken al onze kasten op maat zodat ze écht precies passen. Voor onder de trap tot in de woonkamer. Wilt u ook een haard toevoegen in uw interieur? Dan is een Cinewall dé oplossing! Meestal bestaat een Cinewall uit een ingebouwde haard en kast. Zo creëert u opbergruimte en een mooie plek voor uw haard. Ideaal!

Binnendeuren

Ook essentieel in huis zijn natuurlijk de binnendeuren. Meestal worden er bij de oplevering van het huis standaard binnendeuren geleverd. Zijn deze niet in lijn met uw eigen interieurstijl? Dan kunt u ervoor kiezen om na de oplevering andere binnendeuren toe te voegen. Met binnendeuren heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld de hal af te sluiten van de woonkamer. Naast een eyecatcher hebben binnendeuren ook andere voordelen, zoals het binnen houden van warmte.

Na de oplevering komt de inrichting!

U leeft natuurlijk helemaal toe naar de datum van de oplevering… en zodra het zover is, is het tijd om in te richten! Geen idee waar u moet beginnen? Dan is het handig om alvast te gaan samenwerken met een binnenhuisarchitect. In onze showroom kunt u een afspraak inplannen met Maxime van MR-Interior. Zij gaat met u uw woonwensen in kaart brengen en op basis hiervan een compleet interieuradvies maken. Van lichtplan tot de kleuren op de muur en het kiezen van de raamdecoratie. Ieder onderdeel van het interieur komt aan bod.

Alles op 1 plek voor uw nieuwbouwhuis bij Meijvogel Hout

Om het nóg makkelijker voor u te maken, raden wij aan om een afspraak in te plannen in onze showroom in Katwijk. Hier gaan wij met u, uw wensen en plattegronden zitten om alles door te nemen. Van vloeren, kasten en deuren tot raamdecoratie en maatwerkmeubelen. Dan is álles voor de inrichting van uw nieuwbouwhuis op één plek geregeld. Wel zo makkelijk! Plan een afspraak in door te bellen naar 071-4074605 of het formulier in te vullen op onze contactpagina.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });