Skip to content
Trend: Cinewall met kast op maat

De televisie kan vaak in het interieur zorgen voor een struikelblok. We willen er allemaal eentje in huis, maar hoe zorgen we dat de televisie niet het interieur qua stijl naar beneden brengt? In Amerika hebben ze hier dé perfecte oplossing voor en daarvandaan is deze interieurtrend komen overwaaien, namelijk: de Cinewall! Wij vertellen u er alles over.

Wat is een Cinewall?

Zoals de naam al doet vermoeden komt deze voort uit twee woorden: cinema en wall, oftewel bioscoop en muur. Je creëert met een Cinewall een bioscoop ervaring thuis, omdat de televisie in de muur is geplaatst. Hierdoor ligt de focus niet op de televisie in uw woonkamer, maar gaat deze juist naar de rest van de ruimte. Naast een plek voor de televisie in de Cinewall, bestaat de Cinewall meestal ook uit een ingebouwde haard én kast.

Inbouwkast op maat

Met de inbouwkast op maat heeft u zelf de keuze hoeveel kastjes er komen, hoe deze eruit komen te zien en waar deze worden geplaatst. Kiest u niet voor een haard onder de televisie? Dan heeft u naast én onder de televisie de mogelijkheid om opbergruimte te creëren, met deuren of juist open. Zo kunt u uw spullen opbergen achter een deur, maar ook pronkstukken een plek geven als deze gezien mogen worden.

Cinewall van Meijvogel Hout

De Cinewall zien we de aankomende periode steeds vaker terug, omdat de sfeer van de woonkamer centraal staat en niet de grote televisie waar geen juiste plek voor is in het interieur. Maak een afspraak (071-4074605 of info@meijvogelhout.nl) zodat wij samen met u tot het perfecte ontwerp komen van uw Cinewall.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });