Skip to content
Inspiratie vloeren

Vloeren. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Om uw keuze voor een nieuwe vloer wat makkelijker te maken, hebben wij een aantal vloeren uit ons assortiment uitgelicht om de verschillen en mogelijkheden aan te duiden. Wat gaat u kiezen: een vloer van laminaat, pvc of hout?

Laminaat vloer

Tegenwoordig is laminaat vrijwel niet meer te onderscheiden van écht hout. Bij Meijvogel Hout vindt u laminaat in houtdecoren en steendecoren; in een vlakke uitvoering of met vellingkant; in klein formaat of juist extra breed, dik of lang. Daarnaast kunt u ook kiezen uit matte oppervlakken, een meer glanzend toplaag of een moderne chroomstructuur. En dat alles in veel decors en kleurstellingen. Er is voor laminaat dus veel keuze. Daarnaast vergt laminaat weinig onderhoud en heeft u toch een zeer sfeervolle vloer.

Pvc vloer

De laatste jaren zien we ook steeds vaker de duurzame pvc vloer terugkeren in interieurs. Zoals de naam al zegt, is een pvc vloer een zeer duurzame vloer. De toplaag is namelijk onverslijtbaar wat ervoor zorgt dat u een lange tijd, een mooie vloer behoudt in uw interieur. Een pvc vloer verschilt niet heel veel van een laminaat vloer, maar een pvc vloer is wel waterbesteding. Hierdoor is pvc ook fijn om te gebruiken in bijvoorbeeld badkamers.

Houten vloer

Met een echte houten vloer haalt u een prachtig natuurproduct in huis. Iedere houtsoort heeft een andere structuur. Iets wat iedere houten vloer écht uniek maakt. Doordat hout een natuurproduct is, ‘leeft’ het als het ware. Door temperatuur- en vochtigheidsverschillen beweegt het hout mee. Hierdoor krijgt de houten vloer steeds meer karakter en wordt deze nog mooier! Een voordeel van een houten vloer is dan ook dat ze lang mee gaan. Momenteel is het heel trendy om houten vloeren in bepaalde patronen te leggen, zoals een visgraatpatroon.

Een perfecte vloer van Meijvogel Hout

Wij hebben u een kort overzicht gegeven van een aantal vloeren die wij in ons assortiment hebben. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken. Wij begeleiden u van het eerste advies tot de laatste afwerking aan uw nieuwe vloer.

Back To Top