Skip to content
Op maat gemaakte inloopkast Meijvogel Hout

Een inloopkast is voor velen een echte droom om te hebben. Mooie kasten, veel opbergruimte en volledig gepersonaliseerd. Heeft u ruimte in uw huis en staat een inloopkast hoog op uw wensenlijstje? Dan geeft Meijvogel Hout u graag wat inspiratie!

Open of dichte inloopkast?

Er zijn zoveel verschillende opties voor een inloopkast. Als u graag direct wilt zien wat er in de kast hangt of ligt, dan is een open kast natuurlijk ideaal. Wilt u liever een rustige uitstraling als u uw inloopkast binnenloopt? Dan zijn dichte kasten in de inloopkast een goede optie!

Afwerking van de inloopkast

De inloopkast wilt u natuurlijk laten aansluiten bij de rest van uw interieur. Daarom is er een keuze uit allerlei soort materialen, afwerkingen en kleuren. Effen uni kleuren, houtstructuren of toch hoogglans? Het is ook mogelijk om een combinatie van materialen, afwerkingen en kleuren te maken. Qua afwerking heeft u een keuze uit Melamine of HPL, spuitwerk of fineer.

Verlichting in de inloopkast

Een belangrijk onderdeel van de inloopkast is de verlichting. U moet wel goed kunnen zien welke kleding, schoenen of accessoires u uit uw kast pakt. Waar gaat uw voorkeur naar uit qua plaatsing van de verlichting: in de plankjes van de kast, in het plafond of op een andere manier?

Uw droom inloopkast realiseren? Meijvogel Hout helpt!

Meijvogel Hout heeft jarenlange ervaring met op maat gemaakte inloopkasten op maat gemaakt. Wij werken met een eigen 3D tekenprogramma, zodat wij direct samen met u een ontwerp kunnen maken van de inloopkast. Aan de hand van het 3D ontwerp, heeft u een goede visualisatie van het uiteindelijke resultaat. Heeft u zelf al een tekening van het ontwerp gemaakt? Dan kunnen wij deze optimaliseren zodat wij daarna aan de slag kunnen om het ontwerp te realiseren. Maak nu een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });