Skip to content
Interieurtrends najaar

Het najaarsseizoen is officieel begonnen en, net zoals ieder ander seizoen, heeft ook het najaar zijn eigen interieurtrends! Wij hebben een selectie gemaakt van de drie populairste interieurtrends, namelijk: colorblocking, back to basic en veel hout.

Colorblocking

Al worden de dagen korter en donkerder in het najaar, is het colorblocking een grote trend voor het interieur. Door kleur toe te voegen aan een interieur fleurt een ruimte gelijk op en voelt het een stuk warmer aan. Gebruik bijvoorbeeld okergele of donkergroene tinten. Dit kan door middel van het verven van een muur, het toevoegen van accessoires, maar ook door het plaatsen van een open kast. Een open kast geeft de optie om op een speelse manier kleur toe te voegen aan een ruimte. De gekleurde kleding of andere items in de open kast brengen op deze manier ook kleur in een interieur zonder een drastische verandering toe te passen, zoals een muur verven.

Back to basic

In het najaar gaan we allemaal back to basic. Rechte vormen, strakke lijnen, maar ook geometrische details komen weer helemaal terug in het najaar. Dit ziet u bijvoorbeeld in een bijzonder behang of diverse woonaccessoires.

Veel hout

De laatste trend voor het najaar is hout, heel veel hout. Heeft u houten plafondbalken in uw huis, maar zijn deze geverfd? Krab de verf er dan af om het hout weer zichtbaar te maken. Het leuke bij deze trend is dat het combineren van houtsoorten ook mag, door middel van houten bijzettafels, houten details in de poten van een bank en ook raamdecoratie. De voornaamste optie om hout in huis te brengen is natuurlijk door middel van een houten vloer.

Najaartrends bij Meijvogel Hout

In onze vloerstudio ligt ons volledige assortiment vloeren, van massief eiken parket tot laminaat. Ook hebben wij een grote selectie raamdecoratie. Heeft u advies nodig? Neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });