Skip to content

Ook dit jaar was het weer een verrassing. Wordt het een felle of toch een lichte kleur? Net zoals afgelopen jaren heeft Flexa begin september de Kleur van het Jaar 2023 bekendgemaakt. Welke kleur het is en hoe deze mooi staat in uw interieur, leest u hier!

De Kleur van het Jaar 2023 is… Wild Wonder™

De lichtblauwe kleur van het jaar 2022 heeft plaats gemaakt voor de natuurlijke geeltoon Wild Wonder™. Flexa omschrijft de Kleur van het Jaar 2023 als een positieve, natuurlijke geeltoon die ons verbindt met buiten.

Kleur van het Jaar 2023 toepassen

Wild Wonder™ kan op verschillende manieren worden toegepast in uw interieur. Met deze warme en natuurlijke tint zijn er eindeloze mogelijkheden. De natuurlijke gele tarwe kleur met een hint van groen haalt de natuur naar binnen in huis. Het bijzondere aan Wild Wonder™ is dat de kleur zich volledig aanpast aan de lichtinval in een ruimte. Wild Wonder™ maakt de ruimte licht en open. Wij hebben een aantal manieren op een rijtje gezet hoe Wild Wonder™ mooi staat in uw interieur:

  • Twee aansluitende muren: Verf twee aansluitende muren in de kleur Wild Wonder™ voor een rustige maar speelse twist in de kamer. Meubels waar een groen tint in zit zijn hier goed mee te combineren.
  • Hout: Door de natuurlijke tint van Wild Wonder™ staat het prachtig in combinatie met hout. Waarom? Door de overeenkomende warme en natuurlijke tint waar een houten vloer ook over beschikt. Het laat de ruimte licht en groot ogen.
  • Kast: Wild Wonder™ is een perfecte kleur voor op de muur achter een (open) kast. Doordat het een lichte kleur is, is deze heel toegankelijk bij verschillende soorten interieurstijlen. Wij creëren graag een maatwerkkast voor u die past bij de Kleur van het Jaar en uw eigen stijl.

Interieuradvies bij Meijvogel Hout

Bent u enthousiast geworden over de warme, natuurlijke Kleur van het Jaar 2023? Plan dan een interieuradvies in bij Meijvogel Hout om samen te kijken hoe Wild Wonder™ verwerkt kan worden in uw huis. Maak direct een afspraak door een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl of te bellen naar 071-4074605.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });