Skip to content
Van standaard kast naar maatwerkkast

Kasten. We kunnen niet zonder ze in het interieur. Kasten geven ons de mogelijkheid om spullen op te bergen en geordend uit het zicht te houden van uw interieur. Er bestaan eindeloos veel standaard kasten. Maar soms past dit nét niet in uw interieur en draagt deze niet bij aan de sfeer waar u naar streeft. Kies dan voor een maatwerkkast!

Verschillende soorten kasten

Kasten zijn verkrijgbaar in standaardmaten, maar kunnen ook volledig op maat worden gemaakt. Deze maken wij volledig op maat, zodat het past in de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een…

Ontwerpproces van maatwerkkast

Zoals de naam al zegt, gaat het om maatwerk. Wij maken in onze ontwerpstudio aan de hand van uw wensen een kastenontwerp wat volledig op maat wordt gemaakt in uw interieur. Oog voor detail is hierbij van belang zodat het ontwerp naadloos bij de ruimte aansluit. Zo kunt u de keuze maken uit materialen, kleuren en de afwerking die aansluiten bij uw interieur.

Van standaard kast naar maatwerkkast

Zelf uw maatwerkkast ontwerpen met onze tool!

Wij kunnen ons voorstellen dat het vanuit huis leuk en interessant is om zelf alvast aan de slag te gaan met het ontwerpen van een kast. Daarom beschikt onze website nu over een tool waarmee u een begin kunt maken van uw eigen maatwerkkast. Wordt het een schuifdeurkast, hoekkast, inloopkast of TV-meubel?

Kasten van Meijvogel Hout

Komt u er zelf niet uit? Geen probleem! Dan komen wij om de hoek kijken. Wij ontvangen u graag op afspraak in onze showroom in Katwijk. Hier lopen wij samen met u door alle opties voor een maatwerkkast heen. Hierna komen wij uw kast inmeten en gaan wij aan de slag met de realisatie van uw kast. Plan een afspraak door te bellen naar 071 – 407 46 05 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });