Skip to content
Maatwerkkasten ontwerpen Meijvogel Hout

Bij Meijvogel Hout hebben wij al het maatwerk voor uw interieur. Van vloeren en deuren tot raamdecoratie en kasten. Denk aan open kasten, boekenkasten, maar ook inloopkasten. Wat uw wensen ook zijn, wij gaan graag aan de slag met een ontwerp voor uw maatwerkkast.

Kast op maat

Kasten zijn onmisbaar in huis. Eigenlijk bestaat een groot deel van het interieur uit kasten. Van kasten in de slaapkamer tot boekenkasten in de woonkamer of een inbouwkast onder de trap. Met kasten in huis creëert u praktische opbergruimte. Deze kasten zijn verkrijgbaar in standaardmaten, maar tegenwoordig ze zijn ook volledig op maat te maken. Zo heeft u een kast in huis die perfect aansluit op de plek waar deze wordt geplaatst én de stijl van het interieur.

Maatwerkkast ontwerpen

Met onze ontwerpsoftware kunnen wij de eindeloze mogelijkheden voor u vertalen naar een compleet interieur: boekenkasten, TV kasten, kledingkasten, totaaloplossingen voor kantoorruimten en natuurlijk een complete inloopkasten. Schuifdeuren, vouwdeuren, draaideuren: alles is mogelijk, afhankelijk van wat het beste in uw ruimte past. Zo creëren wij voor u een maatwerkkast, volledig naar uw wens.

Kasten op maat van Meijvogel Hout

Op zoek naar een passend advies voor uw maatwerkkast? Hier ondersteunen wij u graag bij. Maak direct een afspraak door te bellen naar 071 – 407 46 05 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });