Skip to content
Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrace™

September staat bekend om dé maand waarin de kleur van het jaar bekend wordt gemaakt. Ieder jaar kijken we hier weer naar uit, want de kleur wordt gekozen in lijn met de trends van het moment. De Flexa Kleur van het Jaar 2024 is bekend en het is geworden… Sweet Embrace™! Onze interieurstyliste deelt alles over de kleur en hoe deze toe te passen is in ieder interieur.

Maak kennis met Sweet Embrace™

Van een warme kleur in 2023 (Wild Wonder™) kiezen de designexperts van Flexa voor 2024 voor een koele, roze tint, genaamd Sweet Embrace™. Ze beschrijven de kleur als verfijnd, optimistisch en kalm. Op het eerste gezicht past de kleur perfect in een pastelkleurenpallet, maar past daarentegen ook goed bij andere kleuren.

Kiest u voor een kleurexplosie in huis of houdt u het liever bij basiskleuren?

Kleur van het Jaar 2024 toepassen

Sweet Embrace™ is op diverse manieren in uw interieur toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kleur op de muur: Kies ervoor om één wand of twee aansluitende muren in de Kleur van het Jaar 2024 te verven. Dit zorgt voor een kleurrijke toevoeging aan uw interieur, maar wel op een rustige manier.
  • Raamdecoratie: Als u écht gek bent op deze roze tint, kies dan voor raamdecoratie in dezelfde kleur. Van overgordijnen tot vitrage. Raamdecoratie in een subtiele kleur, zoals de Kleur van het Jaar 2024, geeft een mooi effect aan de desbetreffende ruimte als de zon naar binnen schijnt.
  • Maatwerk kasten: Met onze jarenlange ervaring maken wij kasten voor iedere ruimte volledig op maat. Doordat de kasten op maat worden gemaakt, heeft u allerlei opties om uit te kiezen. Denk aan het materiaal en de kleuren. Tip van onze interieurstyliste: kies voor een open kast op maat in een neutrale kleur. Verf daarna de muur waar de kast tegenaan komt te staan in Sweet Embrace™. Dit is een subtiele manier om de Kleur van het Jaar 2024 te gebruiken in uw interieur.

Interieuradvies bij Meijvogel Hout

Bent u enthousiast geworden over de Kleur van het Jaar 2024? Plan dan een afspraak in voor interieuradvies bij Meijvogel Hout om samen te kijken hoe Sweet Embrace™ verwerkt kan worden in uw huis. Maak direct een afspraak door een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl of te bellen naar 071-4074605.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });